Την πρόθεση του να παραμείνει στην Μίλαν εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο Κακά. Ο Βραζιλιάνος αστέρας των «ροσονέρι» με δηλώσεις του στην αγγλική εφημερίδα «Sun», ξεκαθάρισε πως η ενδεχόμενη μετακίνηση του προπονητή του Κάρλο Αντσελότι στην Τσέλσι δεν πρόκειται να επηρεάσει την επιλογή του να συνεχίσει στο Μιλάνο: « Έχω συμβόλαιο με την Μίλαν, όχι με τον Αντσελότι», τόνισε μεταξύ άλλων.
Ο μεσοεπιθετικός της Μίλαν είναι ο διακαής πόθος των Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι. Οι φήμες που θέλουν τον προπονητή των «ροσονέρι» να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «μπλε» το καλοκαίρι αναζωπύρωσαν και τον ενδιαφέρον προς τον Κακά. Παρόλα αυτά όμως ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δήλωσε δεμένος με την ομάδα του: «Είμαι δεμένος συναισθηματικά με την ομάδα φυσικά, αλλά και με τον προπονητή. Από την στιγμή που έχω συμβόλαιο με τον σύλλογο , δεν μιλάω εγώ με τους ενδιαφερόμενους αλλά το κλάμπ» τόνισε αρχικά και κατέληξε: «Αν η ομάδα αποφασίσει ότι πρέπει να συζητήσω για κάποια πρόταση τότε βλέπουμε. Αν τώρα δεν μου λένε τίποτα αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο».
Από κει και έπειτα, ο Κακά συνέχισε αναφερόμενος στο πόσο ευτυχισμένος είναι στο Μιλάνο: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, στο μέλλον πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν, ωστόσο μου είναι δύσκολο να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από αυτή την ομάδα», δήλωσε κλείνοντας ο διεθνής άσος.
Επιμέλεια: Θρασύβουλος Δέρβας