Ακλόνητο φαβορί δεν υπάρχει, όμως το ψυχολογικό αβαντάζ για τη νίκη και ταυτόχρονα να κάνει το 2-0 σήμερα στο ΟΑΚΑ, στους τελικούς της Α1 μπάσκετ ανδρών, είναι ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδοπουλο (τεχνικός Απόλλων Πατρών), ο οποίος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Μικρό πλεονέκτημα ο ΠΑΟ», τόνισε στους 94.6 ο Μάκης Νικολαΐδης.

«Ο Παναθηναϊκός έχει το ψυχολογικό προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός θα πάει με την πλάτη στον τοίχο, αλλά πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει το μπρέικ. Είναι δύσκολο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να δείξει πολλά πράγματα σε αυτό τα παιχνίδι, σε έναν κατάμεστο ΟΑΚΑ. Όταν παίζεις σε αυτό το γήπεδο πρέπει να δείξει και άλλα πράγματα εκτός από το αγωνιστικό. Ακλόνητο φαβορί δεν υπάρχει. Σίγουρα υπάρχει ψυχολογικό αβαντάζ. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Από την άλλη πλευρά, ο Μάκης Νικολαΐδης, τόνισε: «Παίζουν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με τον Παναθηναϊκό να έχει μικρό πλεονέκτημα για τη νίκη σήμερα», τόνισε αρχικά, ενώ στη συνέχει για την απώλεια του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, σχολίασε: «Σε τέτοιες ομάδες, όπως είναι ο Ολυμπιακός κάθε παίκτης που δεν παίζει είναι σημαντική απώλεια. Όμως, οι μεγάλες πρέπει να μάθουν με αυτά…»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός