Την συμπαράστασή της στις οικογένειες των Αναστάσιου Ανθογαλίδη και Συμεών Κυριακίδη, γονείς δύο ποδοσφαιριστών της προπαιδικής ομάδας του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής, εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

«Αισθήματα οδύνης και λύπης διακατέχουν όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, για τη νέα τραγωδία που έπληξε το Σύλλογό μας με θύματα αυτή τη φορά τους Αναστάσιο Ανθογαλίδη και Συμεών Κυριακίδη, γονείς δύο ποδοσφαιριστών της προπαιδικής ομάδας.

Το πολύνεκρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε δύο νέους ανθρώπους και είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Λάρισας, ο μικρός ποδοσφαιριστής της ομάδας Παντελής Κυριακίδης και ο μικρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χρήστος Παυλίδης, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην παλιά Εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης, όταν επέστρεφαν από την Αθήνα, μετά από το τέλος ποδοσφαιρικού τουρνουά το οποίο διοργανώθηκε στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ και στο οποίο συμμετείχαν οι ομάδες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Θόδωρος Ζαγοράκης και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους προς τις οικογένειες των θυμάτων και τους εύχονται κουράγιο και δύναμη τις δύσκολες αυτές ώρες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.