Με τις προτάσεις για επέκταση συμβολαίων ξεκινά για την ΑΕΚ ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Έτσι, μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθούν από τη διοίκηση οι Γεωργέας, Αλεξόπουλος και Καφές, με θέμα συζήτησης την παραμονή τους στην ομάδα.
Σχεδόν βέβαιο θεωρείται πως θα ανανεωθεί η συνεργασία με τους τρεις παίκτες, που θα επιβραβευθούν με αυτό τον τρόπο για την προσφορά τους αλλά και τη διάθεση που δείχνουν στον αγωνιστικό. Ειδικά για τον Αλεξόπουλο, που σε λίγες ημέρες θα οδηγηθεί στο χειρουργείο για επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό, η συμφωνία θα αποτελέσει ένα έξτρα κίνητρο για τον παίκτη, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Απαντήσεις για όλα
Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας την Κυριακή, με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα κριθεί και το αν η ΑΕΚ θα έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, την Τρίτη στις 13.00, στο ξενοδοχείο Holiday Inn Attica, θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του πρόεδρου της ΠΑΕ Νίκου Θανόπουλου και του αντιπροέδρου και μεγαλομετόχου Νίκου Νοτιά. Οι δύο ισχυροί άνδρες της ΠΑΕ αναμένεται να αναφερθούν σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα αλλά και τους στόχους για τη νέα σεζόν.