Την περίπτωση του Μπόγκνταν Σουστ εξετάζουν στον Πανιώνιο, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Πρόκειται για τον 23χρονο τερματοφύλακα της Σαχτάρ που προτάθηκε στους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι έχουν προσεγγίσει τόσο την ουκρανική ομάδα όσο και τον ίδιο τον παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2011. Η κάτοχος του Κυπέλλου UEFA φέρεται να αξιώνει περίπου 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς γκολκίκπερ.
Το παραπάνω ποσό είναι απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα των «κυανέρυθρων», οι οποίοι πρότειναν στην ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου να τους παραχωρήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού. Τα πάντα για το «1» του Πανιωνίου είναι ακόμα ανοιχτά, αφού δεν έχει προχωρήσει ακόμα η υπόθεση του Λούκας Χρόσο (δεν έχει καποία σχέση – από οικονομικής πλευράς – με εκείνη του Σουστ).
• Ο Θανάσης Παντελιάδης είναι ένας από τους πολλούς Ελληνες παίκτες που έχουν προταθεί στον Πανιώνιο. Ο 22χρονος αριστερός μπακ του Πιερικού θεωρείται ταλαντούχος και εξελίξιμος και η περίπτωσή του ενδιαφέρει τους «κυανέρυθρους». Το μόνο που απομένει είναι η απόφαση του τμήματος σκάουτινγκ, το οποίο φέρεται να έχει ήδη συλλέξει πληροφορίες.
• Πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Πανιώνιος υπέγραψε ο 18χρονος(13/3/1991, Γιάννης Σίμωσης. Ο Έλληνας επιθετικός αποκτήθηκε πέρυσι από τον Ταμυναϊκό Χαλκίδας και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα Κ-21 του Πανιώνιου. Εκτός από τον Σίμωση θα προωθηθούν σύντομα και άλλοι νεαροί παίκτες την πρώτη ομάδα από τις ομάδες Νέων.
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης