Προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε και του Έλβις Πρίσλεϊ, πρόκειται βγούν σε δημοπρασία έναντι πολλών χιλιάδων δολαρίων. Πρόκειται για το μπουρνούζι της Μονρόε, το τελευταίο ρούχο που φορούσε προτού πεθάνει το «αιώνιο σύμβολο του σεξ», το οποίο θα έχει τιμή εκκίνησης τα 6.000 δολάρια.

Τα 16.000 δολάρια αγγίζει η τιμή εκκίνησης για την ομπρέλα που κρατούσε σε μία φωτογραφία της το 1949 η Αμερικανίδα σταρ, ενώ στην διάθεση του κοινού τίθενται αποδείξεις για αγορά αλκοόλ, φωτογραφίες της, μια γούνινη ετόλ -την οποία φορούσε συχνά κατά τις δημόσιες εμφανίσεις της- αξεσουάρ, δύο τούβλα και έπιπλα από το τελευταίο της σπίτι στην Καλιφόρνια κ.ά. Στο Μουσείο Νιούμπριτζ Σίλβεργουερ οφ Στάιλ Αϊκονς, στο Κίλντεϊρ, στην Ιρλανδία θα εκτίθενται από την 1η Ιουνίου 150 προσωπικά της αντικείμενα προτού μεταφερθούν στο Λας Βέγκας.

Ένα δαχτυλίδι με μπλε πέτρα, το οποίο αναμένεται να πουληθεί για 20.000 δολάρια και μία δερμάτινη τσάντα, είναι τα αντικείμενα που θα βγουν στο «σφυρί» και ανήκουν στον θρυλικό βασιλιά του ροκ εντ ρολ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναγιώταρου: Ταϊζει ένα μωρό καμηλοπάρδαλη με μπιμπερό στην πιο memorable στιγμή της στην Κένυα

Πηνελόπη Πλάκα: Δείτε με ποια ελληνικά νησιά συνέκρινε τη Ζανζιβάρη και μας άφησε άφωνους

Πετρούνιας-Μιλλούση: Αγωνία και συγκίνηση στον πρώτο αγώνα της κόρης τους Σοφίας

Αλεξάνδρα Νίκα: Οι προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους ξεκίνησαν

Αθηνά Οικονομάκου: Στο ατελιέ της Κριθαριώτη για την πρόβα νυφικού της!

Σιμώνη Χριστοδούλου: Η θυελλώδης σχέση της με τον σύζυγό της Αντρέα Γεωργίου, η βάφτιση και το όνομα της κόρης τους

Ελένη Μενεγάκη: Από την Ισπανία στέλνει ένα μήνυμα μέσω των στίχων των Gipsy Kings

Παύλος Σταματόπουλος: Πήγε για φαγητό με τη Σίσσυ Χρηστίδου και βρήκε ένα... μήνυμα στο αυτοκίνητό του

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο επικός λόγος που συνεργάζεται με τη Γερονικολού και η τρολ ατάκα για τον γάμο της Μπάρκα

Κατερίνα Λιόλιου: Έσβησε κεράκια στο καμαρίνι της λίγο πριν από την πρεμιέρα της - Οι ευχές του συντρόφου της