Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την αυλαία στην Αγγλία ρίχνει ο τελικός του Κυπέλλου. Έβερτον και Τσέλσι θα διεκδικήσουν το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 στο «Γουέμπλεϊ» το τελευταίο τρόπαιο της χρονιάς, χωρίς να έχει κανείς το άγχος του ευρωπαϊκού «εισιτηρίου» καθώς οι «μπλε» ως τρίτοι στην Premier League προκρίθηκαν στους ομίλους του Champions League, ενώ τα «ζαχαρωτά» τερμάτισαν πέμπτοι και θα συμμετάσχουν στο Europa League.

• Αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Γκους Χίντινκ στον πάγκο των Λονδρέζων.

• Οι δύο ομάδες στις δύο αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα καθώς έμειναν ισάριθμες φορές στο 0-0.

• Η Τσέλσι απέκλεισε στην προηγούμενη φάση την Άρσεναλ (2-1), ενώ η Έβερτον πέρασε το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0 κανονική διάρκεια) στα πέναλτι.

• Οι «μπλε» κατέκτησαν τελευταία φορά το τρόπαιο το 2006-07 νικώντας την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ 1-0, ενώ την περίοδο 1994-95 η ομάδα του Μέρσεϊσαιντ έκανε δικό της τον θεσμό επικρατώντας και αυτή με 1-0 των «κόκκινων διαβόλων».

• Οι πρωτευουσιάνοι έχουν γευτεί το Κύπελλο τέσσερις φορές, ενώ η αντίπαλός τους πέντε.

• Πέρυσι η Πόρτσμουθ αναδείχθηκε Κυπελλούχος νικώντας 1-0 την Κάρντιφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νεαρός ποδοσφαιριστής σόκαρε τη Γιουνάιτεντ και ζήτησε να μείνει ελεύθερος πριν κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα!

Πετάει σαν… παγώνι η Λιντς, σκόρπισε τη Νιούκαστλ και παραμένει αήττητη!

Ξανά στη Λίβερπουλ ο Τζέιμς Μίλνερ, δουλεύει για το δίπλωμα προπονητικής!

VAR και AVAR από το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» έμειναν εκτός ορισμών διαιτησίας για την επόμενη αγωνιστική!

Ντε Τσέρμπι: «Ο Ριτσάρλισον δεν πρόκειται να παίξει ξανά»

Έγραψε ιστορία η Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ»

Είναι δύσκολη η ζωή στην Premier για την Κόβεντρι

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!