Μαρούσι και Άρης συγκρούονται σήμερα (19:00-Novasports 1) στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Η σειρά βρίσκεται στο 2-1 υπέρ του Άρη και η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θέλει να ισοφαρίσει σε 2-2 ενώ από την άλλη ο Κίκι Κλαρκ και οι συμπαίκτες του θέλουν να «τελειώσουν» από σήμερα την υπόθεση τρίτη θέση.

Πολλά προβλήματα αλλά αισιοδοξεί

Ο Σούλης Μαρκόπουλος πονοκεφαλιάζει για το σημερινό παιχνίδι αφού όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει δύο από τους τέσσερις ψηλούς του. Ο Δημήτρης Μαυροειδής πονάει πολύ στο γόνατο και δεν θα αγωνιστεί, ενώ κατά πάσα πιθανότητα εκτός δωδεκάδας θα μείνει και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος έχει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα. Μιλάμε ίσως για τους δύο πιο φορμαρισμένους παίκτες του Αμαρουσίου σε αυτή τη σειρά και αν τελικά κανείς από τους δύο δεν καταφέρει να κάνει ένα μίνι…θαύμα και αγωνιστεί, τότε η ομάδα των «βορείων προαστίων» θα έχει σοβαρά προβλήματα, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Πρόκριση από σήμερα

Ο Άρης πήρε πολύ εύκολα τη νίκη στο τρίτο παιχνίδι της σειράς και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από το να «τσεκάρει» το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα. Αυτό θέλουν να γίνει από σήμερα ο Αντρέα Ματσόν και οι παίκτες του και όπως δήλωσε ο Ιταλός κόουτς, η ομάδα του θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τελειώσει σήμερα τη δουλειά. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «κίτρινους», οι οποίοι θα έχουν στο πλευρό τους σήμερα και περίπου 200 οπαδούς τους.

Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube