Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και επίσημα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Ιωαννίνων. Ο 33χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και με την εμπειρία του θέλει να βοηθήσει τους Γιαννιώτες να ανεβούν επίπεδο με την άνοδό του στη Superleague. «Για το Μουντιάλ και την... Ιωάννα», δήλωσε ο «Έλε» στη «SportDay».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Ελευθερόπουλου με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Θέλει και τον Πετρόπουλο!

Στο «στόχαστρο» του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο Αντώνης Πετρόπουλος. Το όνομα του 23χρονου επιθετικού του Παναθηναϊκού είναι αρκετά ψηλά στη λίστα του Γιώργου Παράσχου και η διοίκηση δεν προτίθεται να ασχοληθεί με άλλες περιπτώσεις παικτών, αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα του διεθνούς με την Ελπίδων άσου. Οι Γιαννιώτες φέρονται να ζητούν δανεικό τον νεαρό παίκτη, ο οποίος είχε μια καλή σεζόν με τους «πράσινους». Εξάλλου, ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε συνεργάστηκε με τον «Πετρό» στον ΟΦΗ και έχει μεταφέρει την καλή του γνώμη στον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη. Οι ιθύνοντες εμφανίζονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για τον Πετρόπουλο, στου οποίου την υπόθεση εκτιμάται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις από την Τρίτη.

Κοντά σε Σιαλμά

Θετικά αναμένεται να απαντήσει ο Δημήτρης Σιαλμάς στην πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 23χρονος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό, αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Ιωννίνων και η απόκτησή του θα ανακοινωθεί μαζί με εκείνες των Βαγγελή και Μαϊστόροβιτς. Ο τελευταίος επέστρεψε χθες στην Ελλάδα και μέσα στο Σαββατοκύριακο ενδέχεται να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Λουτσιάνο: «Μένω στον ΠΑΣ»

Στην παραμονή του αναφέρθηκε ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα, μιλώντας χθες στην ιστοσελίδα sportsioannina.gr. Ο Βραζιλιάνος άσος επανέλαβε πως και την επόμενη περίοδο θα βρίσκεται στον ΠΑΣ Γιάννινα. «Πετύχαμε τους στόχους μας και αυτό που θα ήθελα να αποφύγουμε φέτος είναι ο υποβιβασμός και ευελπιστώ να δημιουργήσουμε δυνατή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια», είπε μεταξύ άλλων ο «Λούτσι», ο οποίος υποσχέθηκε να βάψει τα μαλλιά του... μπλε!

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΠΑΣ