Στην τελική του ευθεία μπαίνει ο προγραμματισμός του Ιωνικού για την επόμενη σεζόν, μετά τη συνάντηση που είχαν την Δευτέρα ο Χρήστος Κανελλάκης με τον Σάκη Τσιώλη, καθώς και τον διευθυντή και τον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ.
Από τη συνάντηση αυτή καθορίστηκε ο τρόπος που θα κινηθούν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο οι Νικαιώτες, όπως επίσης και η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Με δεδομένο μάλιστα ότι ο περσινός κορμός τη ομάδας διατηρήθηκε, πλην του Πιερ Ισά που έφυγε για τον ΟΦΗ, ο Ιωνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου θα προσπαθήσουν να εκτιμήσουν την κατάσταση σωστά και να επιλέξουν τους κατάλληλους παίκτες από τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους.
Σε ότι αφορά το θέμα του Αντώνη Νατσούρα, το θέμα του αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, με τον παίκτη να βρίσκεται στην Αθήνα και να μελετά προτάσεις που έχει και από άλλους συλλόγους πλην του Ιωνικού.
Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης