Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το τέλος του τέταρτου αγώνα της σειράς των τελικών. Ο «δράκος», ο οποίος δέχτηκε επίθεση από κάποιους οπαδούς βγαίνοντας από τα αποδυτήρια και κατευθυνόμενος προς την αίθουσα Τύπου για να έρθει στη συνέντευξη Τύπου, ήταν εμφανώς εκνευρισμένος.

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Στο προηγούμενο ματς στο ΟΑΚΑ δεν ήμασταν στο γήπεδο. Όσες φορές ερχόμαστε να παίξουμε συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα. Οι παίκτες μου με κοιτούν. Υπάρχουν για τα ίδια πράγματα άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Παίζουμε κι όλο κάτι συμβαίνει, με διάφορους τρόπους, και δεν αφήνεται να παιχτεί μπάσκετ. Κι όλο αυτό είναι πάντα εις βάρος του Ολυμπιακού», δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και πρόσθεσε: «Σε όσα παιχνίδια παίζαμε μπάσκετ, αυτά κρίθηκαν με την μπάλα στα χέρια μας. Ο καθένας μπορεί να δει το παιχνίδι και να το διαβάσει. Μέχρι σήμερα δεν είχα πει τίποτα. Θέλουμε ο κόσμος να αγαπά το παιχνίδι και να χαίρεται γι’αυτό. Οι πρόεδροι δουλεύουν και θέλουν να προσδώσουν ένα άλλο ήθος. Το μπάσκετ συνεχίζεται, εμείς συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και ο κόσμος μας χρειάζεται μεγαλύτερο σεβασμό».

Αιχμές κατά της διαιτησίας άφησαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού. «Πάλι ξεκινήσαμε δυνατά, αλλά όταν ήμασταν κοντά δεν μας άφησαν να κερδίσουμε. Οποιος ξέρει μπάσκετ κατάλαβε», δήλωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς. «Το μπάσκετ είναι ένα αγνό άθλημα και όχι φτηνό, σήμερα παίξαμε πέντε εναντίον οχτώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube