Ψηλά στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο, παρότι η «βασίλισσα της Ευρώπης» κατέθεσε επίσημη πρόταση της τάξεως των 65 εκατ. ευρώ για τον Κακά στη Μίλαν. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ τόνισε ότι τα περίπου 90 εκατ. ευρώ που υπολογίζεται η μεταγραφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια καλή επένδυση. Ο Ισπανός επιχειρηματίας διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει ήδη με τον καλύτερο παίκτη του κόσμου για το 2008.

«Είμαι σίγουρος ότι κάτι που μπορεί να φαίνεται ακριβό είναι συνήθως οικονομικότερο. Χωρίς να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, θα γίνουν τεράστιες προσπάθειες για τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, επειδή αυτό είναι το μοντέλο της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα θέσουμε τα θεμέλια για να δημιουργηθεί μια εξαιρετική ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των «μερένχες», ο οποίος εμφανίστηκε αποφασισμένος να αρπάξει και τον Φρανκ Ριμπερί από την Μπάγερν Μονάχου (για τον οποίο ενδιαφέρεται η Τσέλσι).

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»