Σε συμφωνία με τον Τζόναθαν Εστράδα ήρθε το ΤΑΑ ΑΕΚ. Πρόκειται για τον 27χρονο Κολομβιανό κεντρικό ο οποίος τη σεζόν 2007-08 αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Α.Ο Κηφισιάς.

Ο Λατινομαερικανός άσος είναι γεννημένος στις 20/12/1981, έχει ύψος 2.00μ. και κάνει επίθεση στα 3.55 και μπλοκ στα 3.40.

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» με την πρώτη αυτή μεταγραφική κίνηση, αλλά και μετά τη συμφωνία με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Αρσενιάδη δείχνουν πως θέλουν να φτιάξουν ένα ισχυρό σύνολο με αρχικό στόχο την παραμονή στην Α1.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρόγραμμα για το 1-8 και τα play out της Volley League γυναικών

Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028

Επαναπατρίζει την Ανθή Βασιλαντωνάκη με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Πανιώνιος!

Έκλεισαν με νίκες τη regular season Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Η βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!