Η επόμενη μέρα της χαμένης… ευρωπαϊκής ευκαιρίας για τον Άρη έχει ήδη σχεδιαστεί, ώστε η ομάδα να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική και μέσα στους στόχους της. Αυτό υπογράμμισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ την Πέμπτη, ο πρόεδρος Θανάσης Τζεβελέκης, ο οποίος, όμως, τόνισε ότι στενοχωριέται μόνο για την όποια απογοήτευση των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων, μετά την απώλεια του στόχου της εξόδου στην Ευρωλίγκα.
«Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Σίγουρα, στον αθλητισμό υπάρχουν οι επιτυχίες και οι αποτυχίες. Ο Άρης, όμως, θα είναι πάντα όρθιος. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον εκπληκτικό μας κόσμο. Είναι ο μόνος, για τον οποίο στεναχωριέμαι πραγματικά. Θα συνεχίσει να μας βοηθάει, όπως του αρμόζει και όπως πρέπει. Υπάρχει προγραμματισμός, ώστε να πορευτεί ο Άρης όπως πρέπει. Δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς για αυτό», ήταν τα λόγια του κ. Τζεβελέκη.
Άλλοι «ξεκουράζονται», άλλοι συνεχίζουν…
Στις ιδιαίτερες πατρίδες για διακοπές, θα μεταβούν οι περισσότεροι εκ των παικτών του Άρη τις επόμενες μέρες. Τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/06) θα αναχωρήσουν οι Κίντρεν Κλάρκ προς Νέα Υόρκη, Σπένσερ Νέλσον προς Σολτ Λέικ Σίτυ, Άντριου Μπετς προς Μάλαγα και Αντόν Γκαβέλ προς Λας Πάλμας. Την Πέμπτη, αναχώρησαν, επίσης, ο Δημήτρης Τσαλδάρης με προορισμό την Αθήνα, αλλά και ο ασίσταντ κόουτς της ομάδας, Νίκος Βετούλας, με κατεύθυνση την Πάτρα.
Αντίθετα, τον δρόμο για την Αθήνα θα πάρει ο Γάϊος Σκορδίλης, ο οποίος θα ενσωματωθεί την Παρασκευή στην προετοιμασία της Εθνικής ανδρών, ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν στην Πεσκάρα της Ιταλίας.
Το απόγευμα της Παρασκευής πρόκειται να αναχωρήσει αεροπορικώς για το Τρεβίζο ο νεαρός καλαθοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων», Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος θα συμμετάσχει στο καμπ της Reebok και θα επιστρέψει την προσεχή Δευτέρα (08/06). Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Νάουσα, όπου και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της κατηγορίας, που θα διεξαχθεί στη Νέα Ζηλανδία.
Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής