Δύσκολα θα «χαλάσει» η μεταγραφή του Σεμπαστιάν Αμπρέου στον Άρη, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, αλλά και από τα όσα δήλωσε στη «SportDay» ο 32χρονος επιθετικός.

«Το θέμα των διαπραγματεύσεων με τον Άρη είναι σε πολύ καλό δρόμο και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών να γίνω παίκτης του Άρη και επίσημα», είπε μεταξύ άλλων ο Ουρουγουανός και επιβεβαίωσε πως αυτή θα είναι η δεύτερη ηχηρή μεταγραφή επί εποχής Αθανασιάδη, ύστερα από την απόκτηση του Γκρασιάν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμπρέου στο σημέρινο φύλλο της «SportDay»...

Ο Αμπρέου ως γνωστόν βρίσκεται στην πατρίδα του, καθώς σήμερα(6/6) έχει παιχνίδι με την Εθνική του ομάδα κόντρα στη Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. Μάλιστα, είναι ο πρώτος σκόρερ στη συγκεκριμένη διαδικασία, έχοντας πετύχει πέντε γκολ.

Σειρά στα μεταγραφικά θα πάρει το θέμα Γαλλοτυνήσιου, Μεχντί Νάφτι που είναι ο παίκτης τον οποίον θέλει ο Ιομάρ Μαζίνιο για τη θέση του αμυντικού χαφ. Ουσιαστικά πρόκειται για επίσης μια «κλεισμένη» μεταγραφή, καθώς έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ του παίκτη και των ανθρώπων του Άρη και θα ανακοινωθεί αύριο ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

Η καριέρα του

1997-00 Τουλούζ 25(1)
2000-05 Σανταντέρ 75(3)
2005 Μπέρμιγχαμ- δανεικός 10(0)
2005-09 Μπέρμιγχαμ 70(0)

Αριστερό μπακ και Μαρκές

Το θέμα που «τρέχουν» στον Άρη είναι του αριστερού μπακ και αναζητείται παίκτης από την κοινοτική αγορά, καθώς δεν υπάρχει κενή θέση στους ξένους, ενώ η εισήγηση του Ιομάρ Μαζίνιο για τον Φαμπιάνο Λίμα ήταν αρνητική.

Σε ότι αφορά τον Φερνάντο Μαρκές, αρέσει στους ανθρώπους του Άρη, αλλά θα γίνει κίνηση για να αποκτηθεί μόνο εφόσον μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή. Αυτό που προκύπτει από την πλευρά του «Γηραιού» είναι πως θα λυθεί το συμβόλαιο με τον Ισπανό μέσο αργά ή γρήγορα. Όμως, ποιος είναι σίγουρος πως θα συμβεί κάτι τέτοιο σε περίπτωση που ενημερωθούν στον Ηρακλή για ενδιαφέρον των «κίτρινων».

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης