Ο Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα παίκτης του Παναθηναϊκού από τη νέα σεζόν και θα βρεθεί στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο. Καμία ανησυχία για Κατσουράνη. Θέμα ημερών η μεταγραφή του. «50-50 για Σαντ», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Λανούς. Δεδομένη η επιθυμία του 29χρονου επιθετικού να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Ερχεται και υπογράφει

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Πουιγκρενιέ πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η χθεσινή συνάντηση του Κώστα Αντωνίου με τον μάνατζερ του Γάλλου αμυντικού, Μισέλ Μανουέλο, απέφερε καρπούς και το μόνο που μένει είναι να μιλήσει ο παίκτης με τη Ζενίτ και η μεταγραφή να ολοκληρωθεί. Δεν αναμένεται να προκύψει κάποιο πρόβλημα κι’ έτσι ο Πουιγκρενιέ αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Καμία ανησυχία για Κατσουράνη

Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Κώστα Κατσουράνη και η μεταγραφή δεν χαλάει, παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών. Η Μπενφίκα ζητάει 400.000 ευρώ παραπάνω, απ’ αυτά που της δίνει ο Παναθηναϊκός. Ομως, έπειτα από τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν, η χρυσή τομή αναμένεται να βρεθεί. Η μεταγραφή του Ελληνα μέσου στο «τριφύλλι» είναι θέμα ημερών. Η υπόθεση μπορεί να έχει κλείσει θετικά μέχρι και τη Δευτέρα.

«50-50 για Σαντ»

Μοιρασμένες πιθανότητες, σχετικά με την παραχώρηση ή μη του Χοσέ Σαντ, έδωσε ο Νίκολας Ρούσο. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Λανούς, ο αντιπρόεδρος της ομάδας σχολίασε σχετικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού πως: «Ο Παναθηναϊκός, όπως και άλλες ομάδες, ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Δεν υπάρχει όμως καμία συμφωνία. Όποιοι θέλουν ας έρθουν να δώσουν τα χρήματα που ζητά η Λανούς. Αυτό που μέχρι στιγμές βλέπω είναι ότι η μεταγραφή του Σαντ είναι 50-50».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Αργεντινής, η ομάδα του 29χρονου επιθετικού αξιώνει περίπου 5.1εκατ. ευρώ, την ώρα που οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση 4εκατ. ευρώ. Ο παίκτης θέλει να φορέσει την πράσινη φανέλα και οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Ο Σαντ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα, αλλά ψηλότερα υπάρχουν άλλοι επιθετικοί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube