Η διαφαινόμενη είσοδος των αδερφών Αγγελόπουλων στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κυριαρχεί σήμερα (07/06) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με τις μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η άφιξη του Λεάντρο Γκρασιάν στην Ελλάδα και η θερμή υποδοχή των φίλων του Άρη.

Χαρακτηριστικά:

«Και λεφτά και “μπαμ”», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται διαφαινόμενη είσοδο των αδερφών Αγγελόπουλων στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «Μπαμ με Κρουζ ο ΠΑΟ!».

Το Goal News αναφέρει ότι «Ο ΠΑΟ έχει βάλει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του στράικερ που θα “σκοτώνει” και θα κάνει τη διαφορά», ενώ ο «Φιλάθλος» φιλοξενεί δηλώσεις του Ρικάρντο Ολιβέιρα, ο οποίος είπε: «Έρχομαι σε ΠΑΟ».

Το «Φως» γράφει «Και όλο το 40% δίνει ο Κόκκαλης στους Αγγελόπουλους», ενώ ο «Πρωταθλητής» φιλοξενεί δηλώσεις του Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος εξήγησε τον λόγο για τον οποίο «μαύρισε» τον Παναθηναϊκό.

Η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει «Ψηφίστε ΑΕΚ ΔΑΓΚΩΤΟ», ενώ το «Score Live» λέει «Μάκος και μία βόμβα!».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Τα δίνει όλα ο ΠΑΟ στη μάχη για τον Γκραφίτε», ενώ η Γάτα υποστηρίζει ότι «ο Ολυμπιακός θα πάει για τον (Λούσιο) Φιλομένο αν χαλάσει του Ματ (Ντάρμπισαϊρ)».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube