Μάχη για τον Ρικάρντο Ολιβέιρα θα δώσει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Μπέτις. Πρόταση πέντε εκατομμυρίων ευρώ στον Κρουζ, σύμφωνα με τους Ιταλούς, αλλά ο Αργεντινός δεν είναι πρώτη επιλογή. Εστάλη στη Ζενίτ η αντιπρόταση του «τριφυλλιού» για τον Πουιγκρενιέ. «Ξέρω για Παναθηναϊκό», δήλωσε ο μάνατζερ του Μπογκανί στη «SportDay».

Μάχη για Ολιβέιρα

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει για τα καλά στη μάχη για την απόκτηση του Ρικάρντο Ολιβέιρα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποτελεί το νούμερο ένα στόχο για την επίθεση του «τριφυλλιού» και το καλό είναι ότι ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει την πράσινη φανέλα. Επαφή με την Μπέτις (η οποία έχει το 50%) έχει γίνει και η πρόταση είναι ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, με τους Ισπανούς να παραχωρούν τον παίκτη στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Τις επόμενες μέρες οι εξελίξεις θα είναι πολλές στο θέμα. Σε ότι αφορά τον Καντέ, αύριο ή μεθαύριο θα φτάσει στη χώρα μας και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει στη συνέχεια.

Στη λίστα και ο Κρουζ

Σε ότι αφορά, τώρα, τον Κρουζ, οι Ιταλοί έγραψαν χθες ότι ο Παναθηναϊκός του προσέφερε πέντε εκατομμύρια ευρώ και ο παίκτης θέλει χρόνο να απαντήσει. Ο Αργεντινός επιθετικός αρέσει στον Τεν Κάτε, αλλά δεν είναι πρώτη επιλογή. Η ηλικία του (35) είναι κάπως… απαγορευτική, αλλά η κλάση του είναι αυτή που τον κάνει να είναι στο προσκήνιο και να ασχολείται το «τριφύλλι» μαζί του.

Εγγραφο στη Ζενίτ για Πουιγκρενιέ

Ο Παναθηναϊκός έστειλε στη Ζενίτ την αντιπρότασή του για τον Πουιγκρενιέ. Οι «πράσινοι» προτείνουν δυο λύσεις. Η πρώτη είναι να πληρώσει 350.000 ευρώ, αντί για 700.000 και η οψιόν αγοράς να είναι 2 αντί 2,8 εκατομμύρια. Η δεύτερη, να μην δώσουν τίποτα οι «πράσινοι» και να μπει μεγαλύτερη οψιόν αγοράς, περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Αν συμβεί το πρώτο, οι αποδοχές του παίκτη θα φτάσουν τις 900.000 ευρώ, ενώ αν συμβεί το δεύτερο ο ποδοσφαιριστής θα παίρνει 1,2 εκατ. ευρώ.

«Ξέρω για ΠΑΟ»

Ο μάνατζερ του επιθετικού της Σταντάρ Λιέγης Μποκανί επιβεβαίωσε στη «το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, μιλώντας στη «SportDay». Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φάμπιο Μπάλιο.

• Κύριε Μπάλιο, γεια σας, από την Ελλάδα σάς παίρνουμε τηλέφωνο. Γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για τον Μποκανί;

«Ναι. Πληροφορήθηκα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού πριν από τρεις μέρες. Περισσότερο ήταν γνωστοποίησή του, ανιχνευτικού χαρακτήρα, παρά υποβολή συγκεκριμένης προσφοράς, η οποία δεν έχει υποβληθεί ούτε στη δική μας πλευρά ούτε στη Σταντάρ».

• Ποια είναι η επιθυμία του παίκτη; Θα συζητούσε το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα;

«Ο Ντιομερσί βρίσκεται σε διακοπές στο Κονγκό τώρα και δεν έχω μέχρι στιγμής καταφέρει να μιλήσω μαζί του. Γνωρίζω πως προτιμάει να αγωνιστεί είτε στην Μπουντεσλίγκα είτε στην Πρέμιερσιπ, αλλά δεν έχουμε καμία προσφορά από κάποιο σύλλογο. Φυσικά και θα εξετάσουμε την προσφορά του Παναθηναϊκού, ο οποίος μπορεί να προέρχεται από λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ωστόσο είναι ένας σύλλογος με διεθνή αναγνώριση και συνεπή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Το σώμα θα είναι στη Λαμία, αλλά η καρδιά είναι ήδη στο Μπέρμινχαμ για τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Ζίβκοβιτς: «Έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις-Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατά ποτέ, μόνος δρόμος η νίκη»

Κωνσταντινίδης: «Να είμαστε πανέτοιμοι ψυχικά και σωματικά απέναντι στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλει αντίδραση εκεί που όλοι τον θεωρούν γονατισμένο»

Κουλιεράκης: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι για τον τίτλο - Όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά με ΑΕΚ θα κερδίσει»

Παγκάκης: «Όσο υπάρχει ελπίδα πρέπει να το παλέψει ο Παναθηναϊκός»

Σαββόπουλος: «Ερωτηματικό για τον Άρη αν θα κάνει απόψε πρόβα τελικού ή θολώσει τα νερά»

Κετσετζόγλου: «Πραγματικός τελικός για την ΑΕΚ-Μπορεί να αλλάξει και όλη η τετράδα μπροστά»

Ψηλά στην ατζέντα του Βίλας-Μπόας το θέμα του Κάρμο

Stoiximan Super League: Η Τούμπα κρίνει το πρωτάθλημα!