Το ενδιαφέρον του Πανθρακικού για τον Αντρέι Κριστέα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο ρουμανικό «Gazeta Sporturilor» ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου. Ο νέος τεχνικός των Θρακιωτών υπογράμμισε ότι προτεραιότητα της ομάδας για την επόμενη περίοδο είναι η παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα, ενώ αποκάλυψε ότι την τελευταία διετία είχε κι άλλες προτάσεις από Ελλάδα.

«Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα, επειδή μου είχε λείψει αρκετά ο ρόλος του προπονητή. Είχα ένα διάλειμμα δυο ετών που δεν προπονούσα κάποιον σύλλογο. Όλο αυτό το διάστημα είχα δυο προτάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά αρνήθηκα», δήλωσε αρχικά ο «Ντούμι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, λέγοντας ότι: «Ο Πανθρακικός είναι μια ομάδα που πριν τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην τέταρτη κατηγορία, ωστόσο έχει παρουσιάσει τεράστια εξέλιξη. Βρέθηκε στη Σούπερ Λίγκα και μάλιστα τερμάτισε στην 11η θέση. Ο στόχος είναι ρεαλιστικός και συμφωνήσαμε πως η παραμονή θα είναι προτεραιότητά μας, όπως άλλωστε και την περσινή σεζόν. Εξάλλου, και τα άλλα κλαμπ θα παρουσιαστούν αρκετά ενισχυμένα την επόμενη περίοδο».

Τέλος, ο Ντουμιτρέσκου ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Πανθρακικού για την απόκτηση του Αντρέι Κριστέα, ο οποίος για την ώρα θεωρείται ακριβός για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου. «Ο Αντρέι Κριστέα είναι ένας παίκτης που με ενδιαφέρει αρκετά. Είναι ο μοναδικός Ρουμάνος για τον οποίο ενδιαφερόμαστε στο σύλλογο», ήταν τα λόγια του.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube