Όλοι στην Μπέτις προσπαθούν να ξεχάσουν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες. Στόχος των «βερντιμπλάνκος» είναι να ανέβουν ξανά στα μεγάλα "σαλόνια" της Primera Division. Αυτό το δύσκολο έργο θα το αναλάβει ο Αντόνιο Τάπια, ο οποίος την Τρίτη ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Ανδαλουσίας.

Ο 49χρονος προπονητής, ο οποίος την περυσινή περίοδο βρισκόταν στον πάγκο της Μάλαγα, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και, αν καταφέρει να επαναφέρει την Μπέτις στην μεγάλη κατηγορία, τότε η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα ανανεωθεί αυτόματα.

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»