Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να δώσει στην Μπέτις 7 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τον Ρικάρντο Ολιβέιρα. Στα δύο εκατομμύρια οι ετήσιες απολαβές του Βραζιλιάνου. Στην Ισπανία σήμερα ο Αντωνίου, θα μιλήσει και με τη Ρεάλ για τον Ντρέντε. Στη λίστα και ο Ούγκο Αλμέιδα, που δήλωσε στη «SportDay»: «Θέλω Παναθηναϊκό». Ολλανδικά σενάρια για τον μεσοαμυντικό της Σάλκε, Ορλάντο Ένχελααρ . «Ο Ίβανσιτς θα κάνει νέο ξεκίνημα στον Παναθηναϊκό», επισήμανε ο μάνατζέρ του. «Έχω μάθει να ζω με την κριτική…», δήλωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Πρώτος στόχος ο Ολιβέιρα

Ο Ρικάρντο Ολιβέιρα είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για την επίθεση και οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να δώσουν πολλά χρήματα για να τον αποκτήσουν. Συγκεκριμένα, όπως γράφει η «SportDay», οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» σκοπεύουν να προσφέρουν 7 εκατομμύρια ευρώ στην Μπέτις για να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο. Η ισπανική ομάδα έχει το 50% του παίκτη και οι αρχικές της απαιτήσεις ήταν στα 8 εκατομμύρια. Σε ό,τι αφορά τις ετήσιες απολαβές του Ολιβέιρα, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να του δώσει δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Οι «πράσινοι» κάνουν μεγάλη προσπάθεια για τη μεταγραφή αυτή, η οποία, ούτως ή άλλως, δεν είναι εύκολη.

Ραντεβού με Ρεάλ για Ντρέντε

Ο Κώστας Αντωνίου θα μεταβεί σήμερα στην Ισπανία και θα συναντηθεί με ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης. Βασικό αντικείμενο συζήτησης των δύο πλευρών θα είναι ο Ντρέντε. Ο αριστερός μέσος της «βασίλισσας» είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα, αφού αρέσει πολύ στον Χενκ Τεν Κάτε. Βέβαια, οι «πράσινοι» έχουν απέναντί τους ομάδες όπως η Μπάγερν και η Γιουβέντους, που θέλουν τον παίκτη. Η Ρεάλ τον δίνει δανεικό ή με αγορά κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δίνει το «τριφύλλι».

Αλμέιδα: «Θέλω ΠΑΟ»

Ο Ούγκο Αλμέιδα βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα για την επίθεση του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής Πορτογάλος, με δηλώσεις του στη «SportDay», έδειξε να επιθυμεί τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

«Δεν γνωρίζω κάτι, αλλά δεν έχω μιλήσει και με τον μάνατζέρ μου τις τελευταίες μέρες. Θα μιλήσω μετά το παιχνίδι της εθνικής (αύριο έχουν φιλικό με την Εσθονία). Αν ο Παναθηναϊκός ενδιαφερθεί για μένα, θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή και ασφαλώς θα τη συζητούσα», είπε ο 25χρονος φορ και πρόσθεσε: «Εχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Βέρντερ, είμαι ικανοποιημένος εκεί, αλλά αν προκύψει μια δελεαστική πρόταση για τον σύλλογο και για μένα, όλα είναι πιθανά. Θα ήθελα να παίξω στον Παναθηναϊκό, μολονότι αγωνίζεται σε πρωτάθλημα μικρότερης δυναμικότητας από το γερμανικό, διότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για μένα το πρωταρχικό στοιχείο σε μία ομάδα είναι να παίζει στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός δεν παίζει απλώς στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά προσπαθεί και διακρίνεται. Εχω και προσωπική πείρα. Στη Βρέμη φέτος έκανε φοβερό παιχνίδι και πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα. Επιπλέον παλεύει κάθε χρόνο για να στεφθεί πρωταθλητής και είναι σημαντικό για κάθε παίκτη να βρίσκεται σε μία ομάδα που θέλει πάντα να κατακτά τίτλους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσέριν: «Ντροπή αυτό που έγινε σήμερα - Να βγούμε δεύτεροι και να πάρουμε το Κύπελλο για να σώσουμε τη χρονιά»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει πλέον να πάει στον τελικό του Κυπέλλου να παίξει για τη ζωή του»

Τσακίρης: «Από την ΑΕΚ εξαρτάται ο τίτλος, πρέπει να πάει χωρίς αύριο στον Ολυμπιακό - Ο ΠΑΟΚ βασικός ανταγωνιστής της»

Τέσσερις ομάδες με 70+ βαθμούς για πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια στην Α' Εθνική

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο»

Πώς παίρνουν το πρωτάθλημα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Τερίμ: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος, χάσαμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα»

Μπουρλότο ξανά στο πρωτάθλημα: Παρέμεινε στην κορυφή η ΑΕΚ, ολοζώντανοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, νοκ-άουτ ο Παναθηναϊκός!

Ταφόπλακα στα όνειρα του Παναθηναϊκού για τίτλο από τον Άρη

Λουτσέσκου: «Ποδοσφαιρικό σόου - Σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που τη βοηθούν όλοι»