Στον Ηρακλή θα ήθελαν να μην αλλάξουν τεχνικό, ενόψει της νέας περιόδου, όμως στον «γηραιό» δεν μπορούν να κάνουν αυτοί ότι επιθυμούν και η υπόθεση δεν εξαρτάται από αυτούς και όλα αυτά με το δεδομένο πως ο Λευτέρης Κακιούσης φαίνεται πως έχει προτεραιότητα για να ψάξει την πιθανότητα συνεργασίας του είτε με την ΑΕΚ, είτε με κάποιο άλλο σωματείο, από το να σκέφτεται το μέλλον του στους «κυανόλευκους».

Με βάση τα παραπάνω, οι διοικούντες τον Ηρακλή είναι αναγκασμένοι να εξετάζουν τις εναλλακτικές επιλογές που έχουν στο θέμα του νέου τεχνικού εφόσον δεν παραμείνει ο πρώην διεθνής πλέι μέικερ στον πάγκο.

Το ενδεχόμενο που συζητείται εντονότερα από όλα είναι αυτό της επιστροφής στο «Ιβανώφειο» των Κώστα Πιλαφίδη και Παρασκευά Μουρατίδη, είτε ως δίδυμο, είτε με το να δουλέψει κάποιος εκ των δύο στον σύλλογο.

Εν τω μεταξύ, εκδικάστηκαν την Τρίτη στην ΕΕΟΔΑΚ οι προσφυγές των Ηλιάδη, Παπαϊωακείμ, Παυλίδη, Ταπούπου, Δέδα, Λυμπάρη και η απόφαση θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube