Σε θετικό κλίμα έγινε η καθιερωμένη συνάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπου και διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων μεταξύ της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ο Ζέλικο Ομπραντόβιτς εισηγήθηκε την παραμονή των Γιασικεβίτσιους-Χατζηβρέττα καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «ομάδα που κερδίζει, δύσκολα αλλάζει».

Την πλευρά της διοίκησης εκπροσώπησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Συζητήσαμε σε κλίμα καλής θέλησης όπως πάντα και είχαμε ταύτιση απόψεων. Ο προπονητής έκανε τις εισηγήσεις του τις οποίες και δεχθήκαμε και θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες του. Όπως κάθε χρόνο αυτό που θα προσπαθήσουμε στη διάρκεια του καλοκαιριού είναι να κάνουμε πράξη αυτά που θέλει η τεχνική ηγεσία της ομάδας».

Παρόντες από το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού ήταν, εκτός του Σέβου προπονητή, ο βοηθός του, Δημήτρης Ιτούδης, καθώς και ο μάνατζερ της ομάδας, Μάνος Παπαδόπουλος. Ο «Zoτς» ζήτησε να ανανεωθούν τα συμβόλαια των Γιασικεβίτσιους και Χατζηβρέττα. Μετά από αυτήν τη θετική τοποθέτηση, θεωρείται βέβαιο πως οι «πράσινοι» θα κινηθούν για να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις του «Σάρας» για να κλείσει σύντομα το θέμα. Σχετικά με το Νίκο Χατζηβρέττα, μεγάλο ρόλο στις συζητήσεις θα παίξει και η επιθυμία του να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στην επόμενη περίοδο.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μετά τη λήξη της συνάντησης με τη διοίκηση, δήλωσε: «Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συναίνεση. Η ομάδα έχει ήδη προχωρήσει στη διάρκεια της χρονιάς σε δύο σημαντικές προσθήκες με την απόκτηση των Μιλένκο Τέπιτς και Νικ Καλάθη. Προχωράμε χωρίς βιασύνη, με ηρεμία, βάσει των πλάνων και του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά. Κατακτήσαμε τρεις τίτλους και ομάδα που κερδίζει είναι δύσκολο να αλλάξει. Αυτό που θέλουμε είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να είναι ευχαριστημένος και στο τέλος της επόμενης χρονιάς. Να είναι σίγουρος ότι όλοι μας θα προσπαθήσουμε να μείνει ψηλά η σημαία του Παναθηναϊκού».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube