Την επικείμενη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης γιόρτασε χθες το βράδυ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί τις διακοπές του στις ΗΠΑ και πέρασε μια νύχτα με την Πάρις Χίλτον. Οι Αμερικάνοι δημοσιογράφοι βρήκαν τον διεθνή άσο και τη διάσημη κληρονόμο να είχαν ένα καυτό τετ-α-τετ, σε μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα. Φήμες θέλουν τη 28χρονη να έψαχνε κάποιον να παρηγορηθεί και αυτός ήταν ο 24χρονος ποδοσφαιριστής.
Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Ρονάλντο συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με την Χίλτον σε νυχτερινό κλαμπ. «Το τραπέζι τους χρειαζόταν όλες τις σερβιτόρες τους μαγαζιού για να κουβαλάνε το αλκοόλ που ζητούσε. Ξόδεψε πάνω από 20.000 δολάρια σε σαμπάνια και ποτά», γράφουν.
Τα Μέσα των ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι ο καθένας αναχώρησε ξεχωριστά, αλλά είχαν ως προορισμό το σπίτι της αδελφής της Πάρις, Νίκι Χίλτον. Ο Ρονάλντο αποχώρησε από το σπίτι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.
Δείτε τα σχετικά βίντεο
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης