Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Θόδωρος Μποζίδης. Ο 36χρονος πασαδόρος επιστρέφει στο Λιμάνι για να αποτελέσει το μπακ απ του Σιμόν Τίσερ και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την επισημοποίηση της μεταγραφής. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως στη πόρτα της εξόδου έπειτα από 13 χρόνια βρίσκεται ο Βασίλης Κουρνέτας.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο Κώστας Χριστοφιδέλης και να μετακομίσει και εκείνος στον Παναθηναϊκό. Αν και η βασική θέση του πασαδόρου έχει καλυφθεί από τον Πάβελ Ζαγκούμνι, στο πράσινο στρατόπεδο βλέπουν στο πρόσωπο του Βασίλη Κουρνέτα άλλη μια πολύ αξιόλογη περίπτωση.
Από κεί και πέρα, στο «τριφύλλι» ασχολούνται κυρίως με τη μεταγραφή του βασικού ακραίου. Φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση μοιάζει να είναι ο Αμερικανός Σον Ρούνεϊ, ωστόσο περισσότερες εξελίξεις θα έχουμε από την ερχόμενη εβδομάδα.
Εν τω μεταξύ, οι αποχωρήσεις από τους νταμπλούχους Ελλάδας συνεχίζονται, με τους Νίκο Ρουμελιώτη και Θεόκλητο Καρυπίδη να αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Ο Ρουμελιώτης φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Άρη, ενώ για τον έτερο διαγώνιο του Ολυμπιακού, Θεόκλητο Καρυπίδη, έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει ο Απόλλων Καλαμαριάς.
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής