Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά τρεις ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν για την Έβερτον. Οι ιθύνοντες των «ζαχαρωτών» δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την παρουσία των Άντι Φαν ντερ Μέιντε, Νούνο Βαλέντε και Σεγκούντο Καστίγιο ανακοινώνοντας την απόφασή να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε ποτέ να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας και μετά από τρία βασανιστικά χρόνια (λόγω τραυματισμών) έμεινε ελεύθερος. Όσον αφορά τον Πορτογάλο σέντερ μπακ, πλήρωσε τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε φέτος (έπαιξε μόλις δύο παιχνίδια).

Τέλος, οι διοικούντες την Έβερτον προτίμησαν να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Καστίγιο, αφού σε 13 συμμετοχές πέτυχε μόλις ένα τέρμα, αφήνοντας τον να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!

Διαστημική Σίτι με… 10 γκολ στη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της και μαγικό ντεμπούτο από Σεμένιο!

Φοβερός ο Ροφς, απέκρουσε τρία πέναλτι της Έβερτον και έστειλε τη Σάντερλαντ στον 4ο γύρο του Κυπέλλου!

Μαγικές στιγμές στο γήπεδο της Μάκλσφιλντ, δάκρυσε για τον αδερφό του ο Ρούνεϊ!

Το απόλυτο σοκ στο Κύπελλο Αγγλίας: Η Μάκλσφιλντ της 6ης κατηγορίας απέκλεισε την κάτοχο, Κρίσταλ Πάλας!

«Δύο ομάδες της Premier League έχουν στις λίστες τους τον Τσιμίκα»

Ραγίζει καρδιές η αποκάλυψη του Μουσοντά: Πάσχει από σπάνια ασθένεια και του μένουν μόλις λίγες ημέρες ζωής

Επική πρόκριση της Ρέξαμ στα πέναλτι, έστειλε τη Φόρεστ πίσω στο Νότιγχαμ και εκτός Κυπέλλου!