Οι Χερέθ, Τενερίφη και Σαραγόσα θα είναι οι ομάδες που θα πάρουν τις θέσεις των Νουμάνθια, Ουέλβα και Μπέτις στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Η πρώτη, μάλιστα, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Primera Division. Η Χέρεθ επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Ουέσκα, στο πλαίσιο της 41ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας και εξασφάλισε το «εισιτήριο», μια αγωνιστική πριν τη λήξη της φετινής περιόδου.

Όσον αφορά την ομάδα των Καναρίων Νήσων, κέρδισε μέσα στην έδρα της Χιρόνα με 1-0 και βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος, επιστρέφοντας, ύστερα από εφτά χρόνια, στη μεγάλη κατηγορία. Τέλος, η Σαραγόσα, που υποβιβάστηκε πέρυσι, επικράτησε στο «Ρομαρέδα» της Κόρντομπα με 3-1 και επέστρεψε, με τη σειρά της, στα μεγάλα «σαλόνια».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»