Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Χούλιο Κρουζ και του Ορλάντο Ένχελααρ, κυριαρχεί σήμερα (14/06) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με τον Ολυμπιακό, ο οποίος κινείται για να κάνει τον Μπομπό και τον Ίβιτσα Ντραγκουντίνοβιτς δικούς του. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σεμπαστιάν Αμπρέου στον Άρη.

Ειδικότερα:

«Τα πράσινα “κανόνια”», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Χούλιο Κρουζ και του Ορλάντο Ένχελααρ. Από την πλευρά της, η Εξέδρα φιλοξενεί δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος είπε: «Πάω στον Ολυμπιακό».

Το Goal News γράφει «Με Ένχελααρ και Κατσουράνη ο ΠΑΟ θωρακίζει τη μεσαία γραμμή του και με τον Κρουζ βάζει “φωτιά” στην επίθεση», ενώ ο «Φιλάθλος» αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός «προσφέρει στον Ένχελααρ 1,2 εκατ. ευρώ τη σεζόν».

Το «Φως» γράφει ότι «ξαφνικά για τον Μπομπό μπήκαν στη μέση και Γερμανοί», ενώ ο «Πρωταθλητής» υποστηρίζει ότι «η εβδομάδα που έρχεται θα είναι καυτή σε όλα τα μέτωπα».

Η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει ότι «αρέσει στον Ντούσκο ο Καραμπούε», ενώ το «Score Live» λέει ότι «η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Πάμπλο Άμο».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει ότι «ο Παναθηναϊκός προσφέρει χρυσάφι για τον Ένχελααρ», ενώ η Γάτα υποστηρίζει ότι «ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο “μάτι” τον Γιοβάνοβιτς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube