Ακόμη ένα δημοσίευμα της Ιταλίας εμπλέκει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα με τη Γιουβέντους. Σε αντίθεση, όμως, με το χθεσινό που φιλοξενούσε δηλώσεις του Βραζιλιάνου μέσου του Παναθηναϊκού, το νέο της «calciomercato.com» αναφέρει ότι ο παίκτης όντως ενδιαφέρει τη «Γηραιά Κυρία» και αποτελεί επιλογή του διευθυντή ποδοσφαίρου της, Αλέσιο Σέκο.

Αρχικά το παραπάνω ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως οι «μπιανκονέρι» εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του κεντρικού τους αμυντικού, Όλοφ Μέλμπεργκ, στο «τριφύλλι». Στη συνέχεια επαναλαμβάνεται ότι ο 33χρονος άσος βρίσκεται στη μεταγραφική τους λίστα, με τη λεπτομέρεια ότι ο κ. Σέκο έχει ήδη ζητήσει την απόκτησή του.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πάντως ξεκαθαρίζουν πως ο παίκτης βρίσκεται στα πλάνα για την επόμενη περίοδο και δεν συγκαταλέγεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Μόνο αν φτάσει κάποια συμφέρουσα πρόταση θα τεθεί θέμα πώλησής του, αλλά αυτό ισχύει για κάθε ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας. Όσο για το αν τους έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση, οι ιθύνοντες των «πρασίνων» είναι ξεκάθαροι αφού λένε πως: «δεν έχουμε καμία πρόταση για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ούτε βολιδοσκόπηση από κάποια ομάδα».

Τελειώνει το θέμα του «Κατσούρ»

Στη Λισαβόνα αναμένεται να βρεθεί μέσα στην εβδομάδα ο εκπρόσωπος του Κώστα Κατσουράνη, Ρότζερ Λίντσε, ώστε να πάρει την ελευθέρας του παίκτη, αφού πρώτα ξεπεραστεί και η μικρή οικονομική διαφορά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπενφίκα, της τάξεως των 400.000 ευρώ. Το θέμα του διεθνούς άσου επιθυμούν και στους «αετούς» να κλείσει άμεσα και είναι ανάμεσα σε αυτά που παίρνουν σειρά μετά και την επιστροφή του Ρούι Κόστα στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας απ’ την Αργεντινή- ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αργεντινού αριστερού μπακ, Σάφερ-

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσικίνιο: «Νιώθω άνετα όπου και εάν παίζω - Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

ΑΕΚ: Δίπλα στην ομάδα οι φίλοι της - Αποχαιρέτησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, θα την υποδεχτούν στην Αθήνα!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»