Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ορλάντο Ένχελααρ, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα από τη Γερμανία, καθώς θεωρείται δεδομένο, ότι οι δρόμοι της Σάλκε και του ποδοσφαιριστή θα χωρίσουν. «Η μεταγραφή δεν έχει τελειώσει ακόμα, όμως όλα δείχνουν, πως θα ολοκληρωθεί», είπε σχετικά ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιόζεφ Σνούσενμπεργκ.

Ο 29χρονος μέσος «μετακόμισε» στο Γκεζέλκιρχεν από την Τβέντε το περασμένο καλοκαίρι, έναντι 5,5 εκ. ευρώ. Όμως, ο νέος προπονητής της ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ, δεν συμπεριλαμβάνει στα πλάνα της νέας χρονιάς τον Ολλανδό διεθνή, και το όνομά του είναι στη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών. Τέλος, η Αϊντχόβεν και ο Άγιαξ ενδιαφέρονται επίσης για τον Ένχελααρ, αλλά οι Γερμανοί θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στην Ελλάδα, αφού η πρόταση του «τριφυλλιού» είναι η καλύτερη.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ματίκας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαμπαδαρίου: «Απογοητευτικοί Φωτιάς και Κουκούλας - Κανονικό το γκολ του Ηρακλή, κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ»

Σόρια: «Πέντε χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Σκληρή ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηρακλή: «Ταφόπλακα στην ισονομία και διαιτητική παρωδία»

Πύρινη υποδοχή από τον κόσμο στους παίκτες του Ηρακλή παρά την ήττα στην Τούμπα

Από την πεντάρα του Παναθηναϊκού και το διπλό του Ολυμπιακού μέχρι το εκρηκτικό ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM

Τσορμπατζόγλου: «Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πράγματα να προβληματιστεί - Δεν του δόθηκαν πέναλτι…»

ΠΑΟΚ: «Το VAR το φέραμε για να αποδίδει δικαιοσύνη - Πολλές φορές μιλάει η εικόνα»

Γκολ που μέτρησαν, γκολ που ακυρώθηκαν: Όλες οι φάσεις που σήκωσαν θύελλα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Κάλεσμα των οπαδών του Ηρακλή για να αποθεωθεί η αποστολή της ομάδας στο Ιβανώφειο

Δεν έκανε δηλώσεις ο Ματσάρι: «Σε 45 χρόνια καριέρας δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»!