Η διαφαινόμενη απόκτηση του Ορλάντο Ένχελααρ από τον Παναθηναϊκό και οι υπόλοιπες υποθέσεις του «τριφυλλιού», κυριαρχούν σήμερα (17/06) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με τις κινήσεις του Ολυμπιακού που θέλει να κάνει σύντομα τον Ματ Ντάρμπισαϊρ και έναν αμυντικό δικό του. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γκεόργκε Ογκαράρου.

Ειδικότερα:

«Έκλεισε Ένχελααρ, κλείνει και Αντούριθ», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στις υπόλοιπες υποθέσεις του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «Επαφή με Γκούντιονσεν ο ΠΑΟ».

Το Goal News αναφέρεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γκεόργκε Ογκαράρου, ενώ ο «Φιλάθλος» υποστηρίζει ότι «ΠΑΟ-Γιούβε θέλουν κάνουν τράμπα Μέλμπεργκ με Σίλβα».

Το «Φως» γράφει «4 παίκτες θέλει ο Κετσπάγια», ενώ ο «Πρωταθλητής» υποστηρίζει ότι ο «Ματ (Ντάρμπισαϊρ) καθαρίζει και έρχεται (στον Ολυμπιακό)».

Η «Ώρα των Σπορ» φιλοξενεί τις δηλώσεις του Γρηγόρη Μάκου, ο οποίος τόνισε: «Έκλεισε ο κύκλος μου στον Πανιώνιο», ενώ το «Score Live» υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ «παίρνει ηγέτη στη δεξιά πλευρά!»

Τέλος, η «Πράσινη» λέει αναφέρει ότι ο Ένχελααρ «έρχεται – πιθανότατα απόψε – στην Αθήνα για υπογράψει», ενώ η Derby News γράφει ότι ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει «διπλό χτύπημα». Από την πλευρά της, η Γάτα υποστηρίζει ότι «ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον Καλστρομ, αν χαλάσει του Λέτο!»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube