Στην εξεύρεση του παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι της ομάδας. Δυνατά παίζει το όνομα του διεθνή Μεξικανού Αντόλφο Μπαουτίστα. Αισιοδοξία επικρατεί για παραμονή του Βιεϊρίνια, ενώ η ΠΑΕ διαψεύδει τα σενάρια για Γκαρσία. «Άρωμα» Βασίλη Γκαγκάτση στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Superleague, όπου θα είναι εκπρόσωπος του "Δικεφάλου του Βορρά".

Πλησιάζει Μπαουτίστα

Το όνομα του Αντόλφο Μπαουτίστα, του 30χρονου Μεξικανού διεθνούς επιθετικού της Τζαγκουάρες, είναι αυτό που ξεχωρίζει, μέχρι στιγμής, για τη θέση του επιθετικού. Ο Μπαουτίστα έχει πλούσιο βιογραφικό και θεωρείται ένας από τους καλύτερους Μεξικανούς επιθετικούς την τελευταία δεκαετία, ενώ με την εθνική ομάδα της χώρας του έχει 31 συμμετοχές και 9 γκολ. Έχει αγωνιστεί σε Εστουντιάντες Τέκος, Μονάρκας, Πατσούκα, Γουαδαλαχάρα και Τζαγκουάρες. Με τη φανέλα της τελευταίας, στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει πετύχει 5 γκολ σε 11 αγώνες. Πάντως, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών προερχόμενων από τη λατινική Αμερική.

Μένει ο Βιεϊρίνια, διαψεύδει η ΠΑΕ για Γκαρσία

Αυξημένες πιθανότητες παραμονής στον ΠΑΟΚ έχει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Δημοσιεύματα μάλιστα από την Πορτογαλία αποφαίνονται πως ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει και την επόμενη περίοδο στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ειδικά η «O'Jogo» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ιδιαίτερα συνεπής στις υποχρεώσεις απέναντί του, αφού όχι μόνο τον αξιοποίησε αγωνιστικά, αλλά τον στήριξε παρά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην αρχή της σεζόν.

Από την ΠΑΕ, πάντως, εκφράζουν την αισιοδοξία ότι το θέμα θα κλείσει με θετικό τρόπο τις επόμενες μέρες.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ιγκνάσιο Γκαρσία, αδελφού του Νάτσο Γκαρσία, που αγωνίζεται στον Άρη, από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσαν ότι ο παίκτης κάποια στιγμή προτάθηκε, αλλά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Πρεμιέρα Γκαγκάτση

Την επίσημη "πρεμιέρα" του ως εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κάνει ο Βασίλης Γκαγκάτσης την Πέμπτη 18 Ιουνίου, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας, εξετάζοντας θέματα των αρμοδιοτήτων του.

Επένδυση στα νιάτα

Εκτός από τις μεταγραφές, όπου με ελάχιστες εξαιρέσεις η ομάδα κινήθηκε για την απόκτηση νεαρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών και η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, φανερώνει την προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας, που πέρυσι ήταν 29,5 χρόνια. Χαρακτηριστικό των προθέσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι και το γεγονός της συμμετοχής έξι παικτών από την ομάδα Νέων στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της πρώτης ομάδας.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.