Ο Παναθηναϊκός ψάχνει το «μπαμ» σε άμυνα και επίθεση. Δεν ασχολείται πλέον με τον Χούλιο Κρουζ. Πάντα στα υπόψη ο Αντούριθ. Μπαίνει γερά και για Μπομπό. Σενάρια για τον Κολοτσίνι. Τη Δευτέρα έρχεται στην Αθήνα ο Ενχελααρ για να υπογράψει στους «πράσινους». Νέα δεδομένα στην υπόθεση Πουιγκρενιέ. Η Ζενίτ δεν τον δίνει δανεικό, αλλά τον πουλάει. «Εμείς επιλέξαμε να μην αποκτήσουμε τον Μέλμπεργκ», τόνισε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Χενκ Τεν Κάτε.

Θέλει να κάνει το «μπαμ»

Για την έκπληξη σε άμυνα και επίθεση πηγαίνει ο Παναθηναϊκός, μετά το «ναυάγιο» στην περίπτωση του Χούλιο Κρουζ. Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το «μπαμ» σ’ αυτές τις θέσεις και προσπαθούν να το κάνουν όσο το δυνατόν συντομότερα, προκειμένου οι περισσότερες μεταγραφές να έρθουν στην ώρα τους και όχι εν μέσω προετοιμασίας.

Πλέον, το «τριφύλλι» δεν ασχολείται με τον Κρουζ, μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του Σιντερσπίλερ (μάνατζερ του παίκτη), σύμφωνα με τις οποίες η πλευρά του ποδοσφαιριστή κοιτάζει για ομάδες από την Ιταλία. Ονόματα τέτοιου τύπου υπάρχουν στη λίστα και προς τα εκεί θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός, ενώ πάντα στα υπόψη είναι ο Αντούριθ. Αν γίνει έκπληξη δεν θα είναι μόνο για την επίθεση, όπως σας γράψαμε παραπάνω, αλλά και για την άμυνα.

Ένα όνομα που ακούγεται για τα μετόπισθεν είναι αυτό του Κολοτσίνι της Νιούκασταλ. Δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του, μια και μιλάμε για εξαιρετική περίπτωση αλλά και για όνομα που μπορεί να «ζεστάνει» τον κόσμο.

Νέα δεδομένα για Πουιγκρενιέ

Το θέμα του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ έχει «παγώσει» τις τελευταίες μέρες. Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αφού η Ζενίτ αποφάσισε να αλλάξει τη στάση της και να πουλήσει τον παίκτη, ενώ αρχικά ήθελε να τον δώσει δανεικό. Η τιμή πώλησης είναι στα τρία εκατομμύρια ευρώ, αλλά η εκτίμηση είναι ότι μπορεί να πέσει στα μισά. Κι’ αυτό γιατί θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του, που είναι ιδιαίτερα υψηλό, μια και ετησίως ο Γάλλος παίρνει 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Οι «πράσινοι» με τις νέες εξελίξεις θα αποφασίσουν αν θα κινηθούν για την απόκτησή του ή όχι.

Μπαίνει γερά για Μπομπό

Ο Μπομπό της Μπεσίκτας απασχολεί τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να γίνει κρούση στους γείτονες για τον Βραζιλιάνο. Οι Τούρκοι θέλουν περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ για τον επιθετικό τους, ποσό το οποίο δίνουν οι «πράσινοι». Είναι πολύ πιθανό σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Ενχελααρ: «Ερχομαι τη Δευτέρα»

Τυπικό είναι το θέμα του Ορλάντο Ενχελααρ. Ο Ολλανδός μέσος αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα, όπως είπε και στους μάνατζέρ του: «Τη Δευτέρα πάμε Αθήνα», τους διεμήνυσε. Ο Ενχελααρ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά τον Σεντρίκ Καντέ. Το συμβόλαιο του παίκτη θα είναι τριετές, με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Η Σάλκε θα πάρει 2,2 εκατομμύρια, όπως συμφώνησε πριν από λίγες μέρες, απαντώντας εγγράφως στους «πράσινους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube