Πιστεύω πως ήταν ώρα να ζεσταθεί λίγο ο κόσμος με την απόκτηση του Ματ Νταρμπισάιρ και θεωρώ πως ο νεαρός Αγγλος θα μπορέσει τη νέα σεζόν να προσφέρει πολλά. Εχοντας βγάλει πλέον από πάνω του το ζόρι του να αποδείξει κάτι ή να έχει στο μυαλό του τι θα κάνει το καλοκαίρι, πιστεύω πως ο μεγάλος πρωταγωνιστής του επικού τελικού στο ΟΑΚΑ θα μπορέσει να δώσει στον Ολυμπιακό τέρματα που θα του είναι πολύτιμα.

Οι «ερυθρόλευκοι», έστω και με καθυστέρηση, κατάφεραν να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους, έχοντας ένα περιουσιακό στοιχείο που, λόγω ηλικίας, θα έχει μεταπωλητική αξία. Το μεγάλο κόλπο, όμως, ο Ολυμπιακός το κάνει με τον Ολοφ Μέλμπεργκ.

Ο συγκεκριμένος στόπερ ασφαλώς δεν έχει καμία σχέση με τον Μαϊστόροβιτς της ΑΕΚ και ούτε υπάρχει καμία σύγκριση. Εχει παραστάσεις από πολύ δυνατά πρωταθλήματα, έχει την εμπειρία και πάνω απ’ όλα τα στοιχεία που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή στην άμυνα ο Ολυμπιακός. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή πολύ δυνατό στο ψηλό παιχνίδι, στη δική του περιοχή αλλά και στην αντίπαλη που προωθείται για τα στημένα. Από την άλλη, πέραν από τις πολύ καλές τοποθετήσεις του, πολύ χρήσιμο για τον Ολυμπιακό είναι το γεγονός ότι πρόκειται για καλό χειριστή της μπάλας που ανεβάζει την ομάδα.

Πέρα από την ουσία του πράγματος, ο Ολυμπιακός με τη δική του προσθήκη θα πετύχει και μια μεταγραφική νίκη επί του Παναθηναϊκού. Μακάρι όλα να τελειώσουν και τυπικά σήμερα με τις υπογραφές, γιατί αυτή θα είναι για τη Σούπερ Λίγκα συνολικά μία από τις δύο-τρεις κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube