Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Κουμπάν βρίσκεται ο Φρανσίσκο Ζουέλα και, μάλιστα, έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες απόκτησής του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ρωσική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1εκατ. ευρώ στην ακριτική ομάδα για την αγορά του Ανγκολέζου αμυντικού και περιμένει την απάντησή της.

Στην όλη ιστορία έχει βάλει το… χεράκι του ο γνωστός μάνατζερ, Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εκπροσωπεί τον παίκτη. Οι σχέσεις που διατηρεί με την Κουμπάν είναι πολύ καλές και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι πρόσφατα μερίμνησε να μετακινηθεί εκεί ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Μάρκο Νε!

Ο Σέλουκ μετέφερε στην Ξάνθη την πρόταση για τον Ζουέλα και περιμένει να εξακριβώσει αν ο Χρήστος Πανόπουλος εμμείνει στη ρήτρα πώλησης ύψους 1.5εκατ. ευρώ. Από τη μεριά του ο 26χρονος άσος περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις θεωρώντας ότι βρίσκεται στην καταλληλότερη ηλικία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε διαφορετικό πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαμπαδαρίου: «Απογοητευτικοί Φωτιάς και Κουκουλάς - Κανονικό το γκολ του Ηρακλή, κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ»

Σόρια: «Πέντε χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Σκληρή ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηρακλή: «Ταφόπλακα στην ισονομία και διαιτητική παρωδία»

Πύρινη υποδοχή από τον κόσμο στους παίκτες του Ηρακλή παρά την ήττα στην Τούμπα

Από την πεντάρα του Παναθηναϊκού και το διπλό του Ολυμπιακού μέχρι το εκρηκτικό ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM

Τσορμπατζόγλου: «Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πράγματα να προβληματιστεί - Δεν του δόθηκαν πέναλτι…»

ΠΑΟΚ: «Το VAR το φέραμε για να αποδίδει δικαιοσύνη - Πολλές φορές μιλάει η εικόνα»

Γκολ που μέτρησαν, γκολ που ακυρώθηκαν: Όλες οι φάσεις που σήκωσαν θύελλα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Κάλεσμα των οπαδών του Ηρακλή για να αποθεωθεί η αποστολή της ομάδας στο Ιβανώφειο

Δεν έκανε δηλώσεις ο Ματσάρι: «Σε 45 χρόνια καριέρας δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»!

TAGS: Ξάνθη