Δέχομαι ότι ο Λέτο δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, όχι από άποψη γνώσης ως προς την μπάλα που ξέρει, γιατί τέτοια ξέρει πολλή, αλλά ως προς το πόσο χρήσιμος ήταν για την ομάδα. Στα μείον του ασφαλώς το γεγονός ότι δεν έβαζε συχνά γκολ, γι’ αυτό και σε πολλές αναφορές μου, κάνοντας τις σχετικές συγκρίσεις με τον Τζόρτζεβιτς, έλεγα ότι έστω και στα ποδοσφαιρικά «γεράματα» ο αρχηγός ήταν μια κλάση πάνω από τον Αργεντινό.

Το ζήτημα είναι πως τώρα που αρχίζει η νέα σεζόν ο Ολυμπιακός δεν έχει στις τάξεις του κανέναν από τους δύο και θα πρέπει να βρει οπωσδήποτε κάποιον για να καλυφθεί το κενό. Ο Ζαϊρί αποτελεί μια πολύ καλή, αλλά εναλλακτική λύση για μένα, με τα όποια πάνω και τα όποια κάτω μπορεί να έχει. Αυτό σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να βρουν οπωσδήποτε ποδοσφαιριστή που να παίζει πάνω στη γραμμή με τα χαρακτηριστικά του Τζόρτζεβιτς αλλά και ορισμένα του Λέτο. Και θα πρέπει να το κάνουν άμεσα, μια και μιλάμε για μια θέση στην οποία δεν μπορείς να βρεις και τόσο εύκολα λύση και οι καλοί αριστεροί ακραίοι είναι αλήθεια πως είναι δυσεύρετοι.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να φουλάρει για να βρει τους ποδοσφαιριστές που θέλει και τα κομμάτια που του λείπουν από το παζλ για να κάνει δουλειά. Για να έρθει σε ισορροπία το περσινό ρόστερ και να μην έχει έξτρα απώλειες, τουλάχιστον απ’ αυτές που όταν ξεκίνησε η αναζήτηση για φέτος το καλοκαίρι υπολόγιζε να μην έχει, οφείλει να πάει να βρει για την αριστερή πλευρά κάποιον που θα είναι καλύτερος του Λέτο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube