Η επικείμενη απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ από τον Παναθηναϊκό κυριαρχεί σήμερα (25/06) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με τη διαφαινόμενη είσοδο των αδερφών Αγγελόπουλων στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται και η ανακοίνωση της μεταγραφής του Γρηγόρη Μάκου στην ΑΕΚ.

Ειδικότερα:

«Δεν υπάρχει άλλος!», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στην επικείμενη απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ από τον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «12 εκατ. ευρώ για το χρυσό “9άρι”».

Το Goal News αναφέρει ότι «σήμερα στις 18:00 οι οπαδοί του ΠΑΟ υποδέχονται τον Γάλλο παικταρά και “γκρεμίζουν” το “Ελευθέριος Βενιζέλος”», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «σεισμός με Σισέ».

Το «Φως» γράφει ότι «ο Ολυμπιακός πάει φουλ για Γκονζάλες», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει ότι «ο Κάλστρομ είναι ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού!».

Η «Ώρα των Σπορ» υποστηρίζει ότι «έγινε το πρώτο βήμα για Λεονάρντο από την ΑΕΚ», ενώ το «Score Live» αναφέρει: «ότι Μάκος είναι: ΑΕΚάρα και στην πράξη!»

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Σσσς…ΙΣΕ mania!», ενώ η Derby News αναφέρει «τρέλα με Σισέ». Από την πλευρά της, η Γάτα υποστηρίζει ότι «ο Παναθηναϊκός χτυπάει Καστίγιο!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube