Να κάνει το παραπάνω βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα θέλει ο Φρανσίσκο Ζουέλα, όπως δήλωσε στη «SportDay». Ο 26χρονος παίκτης αγωνίζεται στην Ελλάδα από το 2005, όταν τον απέκτησε ο Ακράτητος, ενώ από το 2006 αγωνίζεται στη Skoda Ξάνθη. «Δεν κρύβω ότι θέλω να φύγω από την Ξάνθη και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου», τόνισε ο αμυντικός της ακριτικής ομάδας.

Για τον Ανγκολέζο εξέφρασε ενδιαφέρον η ρωσική Κουμπάν, κάνοντας πρόταση 1 εκατ. ευρώ στην ελληνική ομάδα. «Θεωρώ ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα. Ο,τι ήταν να δώσω στην Ξάνθη το έχω ήδη δώσει», ανέφερε επίσης ο Ζουέλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο σημερινό φύλλο της «SportDay»…

Την πρόταση στην Ξάνθη μετέφερε ο γνωστός μάνατζερ, Ντιμίτρι Σέλουκ, που είχε συνεργαστεί παλιότερα με τον Ολυμπιακό, φέρνοντας στην Ελλάδα τον Γιάγια Τουρέ και τον Μάρκο Νε. Μπορεί ο Ζουέλα να θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, όμως δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα γίνει αποδεκτή η πρόταση από τον Χρήστο Πανόπουλο. Πάντως, στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 1,5 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων για κάθε στιγμή»: Το «αντίο» του Μπιανκόν στον Ολυμπιακό και στον κόσμο της ομάδας

Τρέλα στον Ολυμπιακό για τα διαρκείας, έσπασε το φράγμα των 20.000!

Τάισον προς Λουτσέσκου: «Μεγάλη μου τιμή που συνεργαστήκαμε, ήσουν οικογένεια για μένα»

ΑΕΚ: Παρουσία Ηλιόπουλου η εκδήλωση στην Καλαμάτα

Ηλιόπουλος: «Τραβήξαμε πορεία εκτός παρασκηνίου και συστημάτων - Κάποιοι το πήραν χιουμοριστικά, αλλά μετά κατάλαβαν»

Ο Αλέσιο Λίσι είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τον πάγκο του

TAGS: Ξάνθη