Αποστολή στο Ζέεφελντ: Διονύσης Καππάτος

Κρίση υπογλυκαιμίας ο Λεονάρντο

Ανησύχησαν για μια στιγμή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στην πρωινή προπόνηση της ομάδας. Κατά τη διάρκεια των σπριντ ο Λεονάρντο δεν αισθάνθηκε καλά με αποτέλεσμα να ξαπλώσει στο έδαφος. Οι συμπαίκτες του και το ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων έτρεξαν προς το μέρος του βραζιλιάνου για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί. Ευτυχώς, όμως, δεν ήταν τίποτα το σοβαρό. Ο γιατρός του Ολυμπιακού έκανε γνωστό πως επρόκειτο για μία κρίση υπογλυκαιμίας.Έτσι ο παίκτης μετά από λίγο σηκώθηκε και συμμετείχε κανονικά στο υπόλοιπο μέρος της προπόνησης. Μάλιστα, σε καλύτερη κατάσταση.

Έβρεξε νερό και γκολ

Ήταν να μην γίνει η αρχή. Μετά από το χθεσινό 3-3 στο οικογενειακό διπλό και στο σημερινό σημειώθηκαν αρκετά γκολ. Γεγονός που σίγουρα χαροποιεί τον Τιμούρ Κετσπάγια που διαπιστώνει μία βελτίωση στον τομέα αυτό.
Το σημερινό δίτερμα στην πρωινή προπόνηση έληξε 3-2 υπέρ της ομάδας με τα κίτρινα. ο Γιάννης Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ για τους νικητές με σουτ. Στη συνέχεια ο νεαρός μέσος έβγαλε μία εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ντάρμπισάιρ. Ο Άγγλος άσος με μία .λόμπα πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Παναγόπουλο και έκανε το 2-0. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι με όμορφη προσπάθεια από τα πλάγια έκανε το 3-0.

Οι κόκκινοι μείωσαν σε 3-1 με ένα πλασέ του Ντουντού και σε 3-2 με γκολ του Μήτρογλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»

Πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού ο Ραστόντερ