Αποστολή στο Ζέεφελντ: Διονύσης Καππάτος

Κρίση υπογλυκαιμίας ο Λεονάρντο

Ανησύχησαν για μια στιγμή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στην πρωινή προπόνηση της ομάδας. Κατά τη διάρκεια των σπριντ ο Λεονάρντο δεν αισθάνθηκε καλά με αποτέλεσμα να ξαπλώσει στο έδαφος. Οι συμπαίκτες του και το ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων έτρεξαν προς το μέρος του βραζιλιάνου για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί. Ευτυχώς, όμως, δεν ήταν τίποτα το σοβαρό. Ο γιατρός του Ολυμπιακού έκανε γνωστό πως επρόκειτο για μία κρίση υπογλυκαιμίας.Έτσι ο παίκτης μετά από λίγο σηκώθηκε και συμμετείχε κανονικά στο υπόλοιπο μέρος της προπόνησης. Μάλιστα, σε καλύτερη κατάσταση.

Έβρεξε νερό και γκολ

Ήταν να μην γίνει η αρχή. Μετά από το χθεσινό 3-3 στο οικογενειακό διπλό και στο σημερινό σημειώθηκαν αρκετά γκολ. Γεγονός που σίγουρα χαροποιεί τον Τιμούρ Κετσπάγια που διαπιστώνει μία βελτίωση στον τομέα αυτό.
Το σημερινό δίτερμα στην πρωινή προπόνηση έληξε 3-2 υπέρ της ομάδας με τα κίτρινα. ο Γιάννης Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ για τους νικητές με σουτ. Στη συνέχεια ο νεαρός μέσος έβγαλε μία εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ντάρμπισάιρ. Ο Άγγλος άσος με μία .λόμπα πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Παναγόπουλο και έκανε το 2-0. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι με όμορφη προσπάθεια από τα πλάγια έκανε το 3-0.

Οι κόκκινοι μείωσαν σε 3-1 με ένα πλασέ του Ντουντού και σε 3-2 με γκολ του Μήτρογλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»