Κάλεσμαστον Ροναλντίνιο να ξαναβρεί τη φόρμα του προκειμένου να βρεθεί ανάμεσα στους εκλεκτούς του στην εθνική Βραζιλίας, έκανε ο Κάρλος Ντούνγκα. Μάλιστα, ο προπονητής της «σελεσάο» δήλωσε ότι πρόκειται καθαρά για θέμα του ίδιου του ποδοσφαιριστή το πότε θα ξαναπαίξει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της «σάμπα».

«Φυσικά και θα τον ήθελα στην ομάδα, αλλά δεν μπορώ να πω αν θα τον καλέσω. Νομίζω πως θα έπρεπε να απευθύνετε αυτή την ερώτηση στον ίδιο τον Ροναλντίνιο. Ο ποδοσφαιριστής έχει την αποκλειστική ευθύνη στους ώμους του προκειμένου να ξαναβρεί τη φόρμα του και να επιστρέψει. Εγώ πάντως, θα τον ήθελα πίσω», δήλωσε ο Ντούνγκα.

Ο Ροναλντίνιο έχει 87 συμμετοχές και 32 γκολ με την εθνική Βραζιλίας, αλλά αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον περασμένο Μάρτιο, όταν και στην ισοπαλία 1-1 με τον Ισημερινό, πραγματοποίησε μια από τις πιο μέτριες εμφανίσεις του με τη φανέλα της «σελεσάο».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κλείνει στη Μίντιλαντ ο Καρίσο που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό

«Χρύσωσε» τους παίκτες της Σενεγάλης ο πρόεδρος της χώρας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι για την Αλ Καλίτζ ο Μασούρας!

Κράξιμο σε Μπραχίμ Ντίαθ από τον Ερβέ Ρενάρ: «Με αυτό το πέναλτι έδειξε έλλειψη σεβασμού σε έναν ολόκληρο λαό»

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Τοθ από τη Φερεντσβάρος

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Eπίσημα στη Φερεντσβάρος ο Κοβάσεβιτς

Μοναδικές στιγμές στο Ντακάρ: Χιλιάδες Σενεγαλέζοι στην παρέλαση της εθνικής για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα!

Παρέλαση στο Ντακάρ για τη θριαμβεύτρια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής Σενεγάλη

Μήνυμα στήριξης του Ράμος σε Μπραχίμ Ντίαζ: «Το ποδόσφαιρο πάντα προσφέρει μια ευκαιρία για εκδίκηση»

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν-Πέμπτος ο Παυλίδης, στην 11η θέση ο Ελ Κααμπί