Ο Γκάμπριελ Παλέτα, κεντρικός αμυντικός της Μπόκα Τζούνιορς, βρίσκεται στη λίστα με τους αμυντικούς που θέλει ο Παναθηναϊκός, όπως αποκαλύπτει η «SportDay». Επιλογή Ρότσα ο παίκτης, αλλά οι τραυματισμοί του προκαλούν αμφιβολίες στους Τεν Κάτε, Αντωνίου. Βαν Μπούιτεν: «Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός». Τι γίνεται με τις άλλες περιπτώσεις στόπερ. Στέλνουν τον Γκριγκέρα στον Παναθηναϊκοί οι Ιταλοί.

Θέλει και Παλέτα

Άλλος ένας ποδοφαιριστής είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του αμυντικού,. Εκτός από τους Μιέρσμπιρ, Βαν Μπούιτεν, Μαρτσένα και Πουιγκρενιέ, υπάρχει και πέμπτος, όπως αποκαλύπτει η «SportDay». Πρόκειται για τον Γκάμπριελ Παλέτα, τον στόπερ της Λιβερπουλ που είναι δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς. Ο 23χρονος, ύψους 1,86 ποδοσφαιριστής, έχει τσεκαριστεί από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την αξία του. Μοναδική αμφιβολία είναι το γεγονός ότι προέρχεται από ρήξη χιαστών. Πριν από δυο μήνες επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά έπειτα από λίγο υπέστη διάστρεμμα. Αν δεν είχε τραυματισμούς, τώρα θα ήταν το φαβορί για το «τριφύλλι». Πρόκειται για εξαιρετικό αμυντικό, αλλά η μεταγραφή του θα είναι ρίσκο.

Βαν Μπούιτεν: «Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός»

Θετικός στο να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό δήλωσε στη «SportDay» ο Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν. Ο Βέλγος αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου είπε: «Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά όχι κάτι επίσημο. Η περίπτωση της ελληνικής ομάδας θα με ενδιέφερε. Διεκδικεί τίτλους και παίζει συχνά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να παίξω στον Παναθηναϊκό. Αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, αλλά και από την Μπάγερν».

Ερχονται προτάσεις

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται αρκετές προσφορές για ποδοσφαιριστές που θα δοθούν. Αυτοί είναι οι Μάντζιος, Ιβανσιτς, Κλέιτον και Σιμάο. Ο Ελληνας επιθετικός περιμένει προτάσεις από Ιταλία και Αγγλία (Γουλβς), ενώ ο Αυστριακός ίσως πάει σε ομάδα της Γαλλίας, δανεικός. Λοκομοτίβ ή Μπουντεσλίγκα, θα είναι ο επόμενος σταθμός του Βραζιλιάνο, ενώ για τον Μοζαμβικανό ενδιαφέρονται ομάδες από Αγγλία, Ρωσία και Ιταλία, με τους «πράσινους» να ζητούν από 4,5 εκατομμύρια και πάνω για να τον πουλήσουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube