Πρόταση στον Ρόκο-Λένι Ούκιτς για διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι συνολικά 3,5 εκατ. φέρεται να έκανε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Talkbasket.net. Ο Κροάτης γκαρντ (1,96μ.) δεσμεύεται με συμβόλαιο από τους Τορόντο Ράπτορς, ωστόσο ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του (βασικός πλέι μέικερ της ομάδας είναι ο Ισπανός Χοσέ Καλντερόν και πρώτος αναπληρωματικός ο Γουίλι Σόλομον) και η πολύ καλή προσφορά που λέγεται πως του έχει γίνει ίσως τον φέρουν κοντά στο λιμάνι.

Ο 25χρονος άσος, που έχει αγωνιστεί στην Τάου και την Μπαρτσελόνα, είχε την περασμένη περίοδο 4,2 πόντους, 2,1 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε 12,4 λεπτά κατά μέσο όρο και συνολικά 72 συμμετοχές στο ΝΒΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Ζήση, ενώ όλα δείχνουν πως θα εγκαταλείψει την περίπτωση του Τζέι Αρ Χόλντεν, ο οποίος καθυστερεί να δώσει την απάντησή του και οι απαιτήσεις του κρίνονται υπερβολικές. Το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν θα του αποφέρει μόλις 1,35 εκατ. δολάρια (περίπου 1 εκατ. ευρώ).

Στο μεταξύ, εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μπουρούση και η απόκτηση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη, ενώ ελάχιστες έως μηδαμινές είναι οι πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία με τον Γιώργο Πρίντεζη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube