Ο Γκραφίτε θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία και στη Βόλφσμπουργκ, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Γερμανίας έως το 2012.

Παρά το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων-μεταξύ αυτών και του Παναθηναϊκού-ο πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα προτίμησε να παραμείνει στο «Φολκσβάγκεν Αρίνα» για άλλα τρία χρόνια, ανεβάζοντας τις ετήσιες αποδοχές του από 1,5 σε 2,2 εκατ. ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε προαναγγείλει τη συμφωνία με τη διοίκηση των «λύκων» από την Παρασκευή, δηλώνοντας: «Όλα είναι ξεκάθαρα. Θα υπογράψω τη Δευτέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω στην ομάδα».

Η Βόλφσμπουργκ έχει αποκτήσει ήδη τον Δανό μέσο, Τόμας Κάλενμπεργκ από την Οσέρ έναντι 4 εκατ. ευρώ και «βλέπει» τον Κάρλος Εντουάρντο της Χοφενχάιμ, ο οποίος ενδιαφέρει και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube