«Δουλειά» θα πιάσουν από αύριο οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου, με τους οπαδούς της να απαιτούν την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και τη διάκριση στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η τελευταία φορά που οι Βαυαροί σήκωσαν το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν το 2001. Φέτος, στην τεχνική ηγεσία της γερμανικής ομάδας βρίσκεται ο Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος κατέκτησε με την Άλκμαρ το ολλανδικό πρωτάθλημα.

Το τελευταίο διάστημα στην Μπάγερν ασχολούνται με το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Φρανκ Ριμπερί. Ωστόσο, ο πρόεδρος του συλλόγου, Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε απέρριψε την περίπτωση να παραχωρηθεί ο Γάλλος μεσοεπιθετικός. «Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα γύρω από τον Ριμπερί, τον οποίο ο Λουίς Φαν Γκάαλ επιθυμεί να έχει υπό τις οδηγίες τους», τόνισε ο Ρουμενίγκε.

Σε ό,τι αφορά το επιθετικό δίδυμο της γερμανικής ομάδας τη φετινή σεζόν, ο Κλόζε θεωρείται σίγουρος και ο νεοαποκτηθείς Γκόμες μαζί με τον Τόνι θα χρειαστεί να δώσουν μεγάλη μάχη για να παίξουν δίπλα του, ενώ έχει αποκτηθεί και ο Ίβιτσα Όλιτς. «Είμαι τυχερός, κέρδισα πολλά και δεν σκλάβος των αποδοχών μου», ανέφερε ο Τόνι στην ιταλική τηλεόραση.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube