Σε «ρυθμούς Κακά» σήμερα η Μαδρίτη, η οποία υποδέχθηκε το πρωί το πρώτο από τα δύο μεταγραφικά «μπαμ» της Ρεάλ και ετοιμάζεται να «βουίξει» το βράδυ από 20.000 οπαδούς των «μερένχες» που ετοιμάζονται να παρευρεθούν στην ειδική εκδήλωση παρουσίασης του.

Οι τελευταίες υποχρεώσεις του Βραζιλιάνου πριν ενταχθεί στους Μαδριλένους ολοκληρώθηκαν με το τέλος του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, κι έτσι ο ένας από τους δύο «πυλώνες» -με έτερο ασφαλώς τον Κριστιάνο Ρονάλντο- πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το «οικοδόμημα» της Ρεάλ, έφτασε το πρωί στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης. Εκεί, όπως ήταν αναμενόμενο, «πολιορκήθηκε» από τους οπαδούς της ομάδας, φωτογραφήθηκε μαζί τους και μοίρασε αυτόγραφα.

Επιφυλάχθηκε, δε, όσον αφορά στις δηλώσεις, να απαντήσει στα πάντα κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης που έχουν ετοιμάσει οι διοικούντες τη «βασίλισσα» για να τον παρουσιάσουν στον κόσμο και στα ισπανικά ΜΜΕ. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21.30 ώρα Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», και αναμένεται να εξελιχθεί σε «φιέστα» ανάλογη του «ντόρου» που δημιούργησε η, κόστους 65 εκατ. ευρώ, μεταγραφή του βραζιλιάνου σταρ στους Μαδριλένους.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»