Τον 20χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ Ζενίλσον δοκιμάζει στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο νεαρός άσος, αγνώστων λοιπών στοιχείων, θα συνεχίσει να προπονείται με την «Ένωση» για λίγες ημέρες μέχρι ο Σερβοέλληνας τεχνικός να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για τις ικανότητές του και αποφασίσει για την τύχη του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως o Zενίλσον, που αγωνιζόταν σε περιφειακό πρωτάθλημα της Βραζιλίας και είναι ελεύθερος, έχει καλές τοποθετήσεις και είναι αρκετά γρήγορος παρά το ύψος του (1,85μ.).

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα που θα πλαισιώσει τους Κουτρομάνο και Γεωργέα. Ο 61χρονος προπονητής αρέσκεται στο να δοκιμάζει νεαρούς ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και μάλιστα η ΑΕΚ με τον τρόπο αυτό εντόπισε και απέκτησε τον Ρουμάνο χαφ Ίλιε Ιορντάκε.

Δεν παραιτείται για Λεονάρντο!

«Παγώνει» η υπόθεση του Λεονάρντο για κάποιες ημέρες, όπως ανέφεραν χθες στην ΑΕΚ, έχοντας καταλάβει ότι δεν είναι εύκολο να κάνουν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό δικό τους. Ο Γιάννης Κομπότης φέρεται να αξιώνει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 22χρονου παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό. Ο πρόεδρος των Βοιωτών, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη και τους «κιτρινόμαυρους», κατέχει μόλις το 50% των δικαιωμάτων του. Στην «Ένωση» αποφάσισαν να περιμένουν κάποιες μέρες, με την ελπίδα να χαλαρώσει ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων».

Υπάρχει διαφορά…

Μεγάλη είναι η απόσταση που χωρίζει την ΑΕΚ από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού μέσου. Η πλευρά του 18χρονου παίκτη απέρριψε την τελευταία προσφορά για συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές 80.000-90.000-100.000-120.000 ευρώ συν μπόνους. Οι απαιτήσεις του διεθνούς με τη Νέων άσου φαίνεται πως ξεκινούν από τις 150.00 ευρώ, ενώ πρέπει να ρυθμιστούν και τα μπόνους. Όπως αναφέρει η «SportDay», προτού γίνει νέα προσπάθεια, ο Νίκος Θανόπουλος θα μιλήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για το συγκεκριμένο θέμα.

Εν Αθήναις

Τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (5/8), τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (8/8) και τη Μαγιόρκα στο ΟΑΚΑ (12/8) θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στην Αθήνα μετά την επιστροφή της από το Ζέεφελντ (29/7). Οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσικίνιο: «Νιώθω άνετα όπου και εάν παίζω - Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

ΑΕΚ: Δίπλα στην ομάδα οι φίλοι της - Αποχαιρέτησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, θα την υποδεχτούν στην Αθήνα!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»

TAGS: A.E.K.