Την απόκτηση του Μανόλη Ρουμπάκη ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η ΠΑΕ Εργοτέλης μέσω της ιστοσελίδας της. Ο πρώην αμυντικός των Παναθηναϊκού και ΟΦΗ πέρασε σήμερα απ’ τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο διετές συμβόλαιό του με τους Κρητικούς.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή του Εργοτέλη που έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους, καθρέπτης για όλους μας είναι το γήπεδο», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας άσος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μανόλη Ρουμπάκη για τα επόμενα δύο χρόνια».
Στα αγωνιστικά, με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων».


Το πρόγραμμα περιελάμβανε βάρη στο γυμναστήριο και ασκήσεις δύναμης. Νέα προπόνηση θα γίνει στις 19:00 το απόγευμα.

* Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Εργοτέλη, Μιχάλης Ξημεράκης θ’ αναλάβει την ευθύνη της εκγύμνασης των πορτιέρο του συλλόγου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο

Κετσετζόγλου: «Χαφ και φορ οι προτεραιότητες της ΑΕΚ-Κοιτάζει και Σάλιακα για μπακ»