Μια μεγαλη μεταγραφή εχει «κλείσει» ο Άρης, που παρά τα οικονομικά προβλήματα και την αβεβαιότητα ήρθε σε συμφωνία με τον Ρόναλντ Γκαρσία. Ο 26χρονος διεθνής Βολιβιανός αγωνίζεται στο κέντρο του γηπέδου και σίγουρα είναι παίκτης που όμοιο του δεν έχει στο ρόστερ της, μέχρι στιγμής η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

O Ρόναλντ Γκαρσια ήρθε στην Ευρώπη το 2001 για λογαριασμό της Μπενφίκα. Οι Λουζιτανοί έδωσαν τον Βολιβιανό δανεικό στην Αλβέρκα, όπου και αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια, πριν γυρίσει στην πατρίδα του (το 2005) και αναδειχθεί πρωταθλητής με τη φανέλα της Πετρολέρο έχει φορέσει 18 φορές την φανέλα της Εθνικής ανδρών της Βολιβίας.

Παρά την καλή μεταγραφή που έχουν στα σκαριά οι διοικούντες τον Άρη έχουν το μυαλό τους στην Λοζάνη και την έφεση που έχουν καταθέσει στο CAS (ανώτατο αθλητικό δικαστήριο). Στα μέσα την επόμενης εβδομάδας τα μέλη της διοικούσας θα ξέρουν αν θα δικαιωθούν ή αν θα έχουν σπαταλήσει και άλλο πολύτιμο χρόνο.

Επιμέλεια: Σπύρος Δουλαβέρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube