Η επόμενη μέρα της συνάντησης του Σ. Κόκκαλη με τον Β. Μαρινάκη, για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, κυριαρχεί σήμερα (03/07) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με τη χθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2009/10, κατά την οποία προέκυψε το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής, ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Ειδικότερα:

«63 εκατ. ευρώ άνοιγμα έχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και φαίνεται πως είναι αυτός ο λόγος που η πρόταση του Β. Μαρινάκη δεν ξεπερνά τα 40 εκατ. ευρώ για το 40% του μετοχικού κεφαλαίου! Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει ότι «το deal του αιώνα!».

Το Goal News αναφέρει ότι «ο Β. Μαρινάκης πήρε κεφάλι!», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει ότι «ο Β. Μαρινάκης ζήτησε τον Ολυμπιακό σε 3 χρόνια από τον Σ. Κόκκαλη».

Το «Φως» γράφει «άλλα κόλπα και Κάλστρομ και Γκονζάλες και Κάριου ή άλλο βαρβάτο σέντερ φορ», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «πάρτε τον Γκιγιέρμε με 1,5 εκατ. ευρώ και οψιόν!».

Η «Ώρα των Σπορ» υποστηρίζει ότι «μας προέκυψε… παρτάκι Αυγουστιάτικα», ενώ το «Score Live» φιλοξενεί δηλώσεις του Μπλάνκο, ο οποίος τόνισε: «Δεν ξεχνάω τον πανηγυρισμό του Νικοπολίδη».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει ότι «δεν ήρθε απλά φτιαγμένος, αλλά αγριεμένος ο Σισέ», ενώ η Derby News αναφέρει ότι «Τζιμπρίλ ο τρόμος». Από την πλευρά της, η Γάτα αποκαλύπτει πως «κάποιος παίζει με τον Ολυμπιακό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube