Ο Ιβάν Μπόσνιακ είναι ο πρώτος παίκτης στη λίστα του Όλεγκ Προτάσοφ για την ενίσχυση της επίθεσης του Ηρακλή. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» πιστεύει ότι είναι ο καταλληλότερος παρτενέρ για τον Ιάκομπ στη γραμμή κρούσης. Αντιθέτως δεν τον πτοεί το γεγονός ότι την τελευταία σεζόν αγωνιζόμενος σε 18 παιχνίδια με τη φανέλα της Γκενκ δεν σημείωσε κάποια τέρμα. Από την τελευταία έμεινε ελεύθερος.

Την πρώτη επαφή με την πλευρά του 30χρονου διεθνή Κροάτη έκανε αρκετό καιρό πριν ο Ηλιάς Πουρσανίδης, κινούμενος με άκρα μυστικότητα. Τη δεδομένη στιγμή οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και γίνονται σε πολύ καλό κλίμα. Μάλιστα υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία για διετές συμβόλαιο. Το μόνο που μπορεί να χαλάσει τη μεταγραφή είναι η μεγάλη πίεση που δέχεται ο Μπόσνιακ από την Χάποελ Τελ Αβίβ. Η πρόταση όμως του Ηρακλή είναι πιο συμφέρουσα από αυτή των Ισραηλινών και λογικά θα την προτιμήσει. Αν τελειώσει θετικά η συγκεκριμένη περίπτωση, τότε οι διοικούντες τον Ηρακλή θα έχουν σχηματίσει κατά 90% το ρόστερ τους, ενόψει της νέας σεζόν.

Σεζόν-Ομάδα-Συμμ.-Γκολ

1996-2000 Σιμπάλια 62 21
2000-2002 Χάιντουκ Σπλιτ 53 10
2002-2003 Αλ Ιτιχάντ 0 0
2003-2006 Ντιναμό Ζάγκρεμπ 61 33
2006-2009 Γκενκ 59 9

Πρόταση για Κονέ

Πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Παναγιώτη Κονέ έφτασε πριν από λίγες μέρες στα γραφεία του Ηρακλή. Το όνομα του συλλόγου δεν έχει διαρρεύσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός θα πάει να δοκιμαστεί -με άδεια από τους «κυανόλευκους»- στην εν λόγω ομάδα και αν πείσει θα δοθεί με κανονική μεταγραφή, με το κατάλληλο αντίτιμο πάντα. Σε περίπτωση πάντως που γυρίσει στη Μίκρα θα υπολογίζεται κανονικά από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Επιπλέον αναζητείται η «φόρμουλα» με την οποία θα συνεχίσει και ο Ανέστης Αγρίτης. Η διαφωνία που υπάρχει είναι στο τρόπο καταβολής των δεδουλευμένων. Τέλος, αβέβαιο είναι το μέλλον των Μπούρμπου, Βούκοβιτς και Φούφουλα, με τους οποίους θα γίνουν κάποιες συζητήσεις τις επόμενες ημέρες.

• Προς τη Μπρίστολ Σίτι της Τσάμπιονσιπ οδεύει ο Πολ Χάρτλεϊ, σύμφωνα με την σκωτσέζικη «SUN». Ο Βρετανός μέσος βρέθηκε μια ανάσα από τον Ηρακλή.

• Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη χρήση του «Καυτανζόγλειου» στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Άρη. Σύμφωνα με την ΠΑΕ, η Σούπερ Λίγκα έχει ζητήσει άδεια διαθεσιμότητας του σταδίου και για αυτό δεν έδωσε κλειδάριθμο στον Ηρακλή.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσικίνιο: «Νιώθω άνετα όπου και εάν παίζω - Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

ΑΕΚ: Δίπλα στην ομάδα οι φίλοι της - Αποχαιρέτησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, θα την υποδεχτούν στην Αθήνα!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»